VÉSZHELYZET VAN! ❗️SEGÍTSETEK❗️MENHELYI ÁLLATOK EZREINEK NINCS MIT ENNI ADNI❗️

VÉSZHELYZET VAN! ❗️SEGÍTSETEK❗️MENHELYI ÁLLATOK EZREINEK NINCS MIT ENNI ADNI❗️

❗️S.O.S. OSSZÁTOK, KÉRLEK❗️

VÉSZHELYZET VAN! ❗️SEGÍTSETEK❗️

MENHELYI ÁLLATOK EZREINEK NINCS MIT ENNI ADNI❗️

❗️MOST KELL IGAZÁN ÖSSZEFOGNUNK AZ ÁRVA, MENHELYI KUTYÁKÉRT❗️

A koronavírus miatt az élet minden területét áthatja most a félelem és bizonytalanság.
Óránként jönnek a különböző hírek arról, hogyan fognak össze embertársaink egymás megsegítéséért, ami csodálatra méltó, viszont nagyon fáj a szívünk az árva, menhelyi állatokért, akik teljesen kiszolgáltattak, akik csak ránk számíthatnak, értük ezidáig, nem indult el egy olyan összefogás, amiért megmozdulna Magyarország állatszerető közössége.

Mindenhol a sok tízezres megosztás, egymás biztatása, de szinte senki nem beszél róluk a menhelyi állatokról, akiket az emberi gonoszság és közöny űzött a rácsok mögé, akik semmiről nem tehetnek, akik nem érdemlik meg, hogy eldobták, sorsukra hagyták őket.

Mi most értük szólunk, nemcsak a mieinkért, hanem azokért a kiszolgáltatott árva életekért, akik a te, a mi ÖSSZEFOGÁSUNKKAL ÉLETET KAPHATNAK, mert most a szó szoros értelmében az életben maradásról van szó, ha nem lesz élelem, táp, a betegek számára gyógyszerek, akkor azok az állatok , akikért éveken át ment a küzdelem, most mind meghalhatnak, mind odaveszhetnek.

Velük mi lesz most? Mi lesz a menhelyi kutyákkal? Csak mi érezzük, hogy, eljött az idő, hogy vizsgát tegyünk emberségből, hogy kimondjuk végre, nincs többé én kutyám, te kutyád, ezé a szervezeté, azé…
Mert most olyan időket élünk, hogy nem ez számít, hanem a segítségnyújtás.
Mert eljött az ideje a közös felelősségvállalásnak, hogy átnézzünk saját életünk betonfalán, a túloldalra, ahol éhező kutyák ezrei várnak ránk…a mi segítségnyújtásunkra.

Tudom, hogy óriási feladatot veszünk most újra a vállunkra, de azt is tudom, hogy nem hagyhatjuk, hogy élelem és gyógyszerhiány miatt életek vesszenek oda.

Segítenünk kell és hiszek abban, hogy sokan összefogunk azért, hogy azok a menhelyi állatok, akik sérültek, betegek, akik folyamatos gyógykezelésre szorulnak, elég csak nálunk Irmácskára és a sok-sok lebénult kutyára gondolnunk, vagy azok, akik a menzai maradékból ettek eddig és most élelem nélkül maradtak, vagy a tartalék nélküli több száz kutyát ellátó menhelyek a mi összefogásunknak köszönhetően segítséget kapnak.

Több ezer árva, menhelyi kutya vár a segítségünkre…ezért kérlek benneteket, segítsetek.
A megosztásoknak még soha nem volt olyan jelentősége, mint most.
Soha nem ért olyan sokat a legapróbb, legkisebb felajánlás mint most amikor nagyon nagy a baj, amikor még azt sem tudjuk meddig kígyózik majd a válság és hogyan fogunk kilábalni belőle.

A legnagyobb magyarországi állatvédelmi közösségként a mi kötelességünk, közel negyed millióan vagyunk, hogy mától ahol csak tudunk segítsünk…ehhez viszont TI KELLETTEK.
Mától elindítjuk

“A VELETEK VAGYUNK MAGYAR MENHELYEK” adománygyűjtő FELHÍVÁSUNKAT és kérünk benneteket, adományaitokkal segítsetek, hogy minél több árva, menhelyi kutyát juttathassunk élelemhez.

Kérjük, adományodat juttasd el segélyszervezetünknek, a Kutya-segélyszolgálatnak, a beérkező adományokból pedig mi élelmet, gyógyszereket vásárolunk a bajban lévő menhelyeknek.

❗️ÍGY SEGÍTHETSZ❗️

Kérjük, utalásnál írjátok be a közleménybe
“ Veletek vagyunk.”

💙KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY:💙
SZÁMLASZÁMUNK:

CIB BANK: 10700378-43277007-51100005
IBAN: HU67 10700378 43277007 5110 0005
SWIFT: CIBHHUHB

PAYPAL: http://www.kutyasegelyszolgalat.hu/paypal/

❗️Kérünk, benneteket, ha ADÓ 1%-odat eddig még nem ajánlottad fel, gondolj ránk, segélyszervezetünkre, a Kutya-segélyszolgálat Alapítványra és segítsd mentéseinket, állatvédelmi munkánkat.

❗️ADÓSZÁMUNK: 18256220-1-41❗️

 

Irma