OSSZÁTOK! IDŐS NŐ KÍNOZZA ÁLLATAIT! ELEVENEN FALJÁK A KUKACOK A KUTYÁJÁT! A KEDVES GAZDI SZERINT EZ ÍGY RENDBEN VAN!

OSSZÁTOK! IDŐS NŐ KÍNOZZA ÁLLATAIT! ELEVENEN FALJÁK A KUKACOK A KUTYÁJÁT! A KEDVES GAZDI SZERINT EZ ÍGY RENDBEN VAN!

Egy dögei  hölgy bőven kimeríti az állatkínzás fogalmát, tenni kell valamit, hogy ne szenvedjen nála soha egyetlenegy állat sem.

A néni egyszerűen nem képes felfogni, hogy amit tesz, az nettó gonoszság, hogy szenvedést, kínokat okoz állatainak.

A néni legújabb áldozata palota pincsi kutyája, aki elevenen rothad el, a nyüvek rágják a testét.

Mi ez a néninek? Elutazik napokra, hátrahagyja állatait, egyszer majd hazatér, “oszt” vagy túlélik szegények vagy sem.

 

107794907_4026695934071716_6634848479509203088_n

 

107666581_4026695800738396_7028430983985943069_nA pincsi szerencséje a szerencsétlenségben, hogy a szomszédban egy állatbarát lakik, aki naponta mászik át a kerítésen, hogy segítsen a szenvedő állatokon.

Ez így nem mehet tovább! Nyilvánosságra kell hozni az ügyet, hogy véget érjen az ott élő állatok szenvedése, tortúrája!

FELJELENTÉST TESZÜNK a gazdi ellen, megpróbáljuk elhozni őket, az összes, ott lévő kutyát. 

Az elkeseredett állatbarát szomszéd keményen kifakadt…Így ír az idős nőhöz:

“……. nem nem tisztítottad meg a sebeket ahogyan írtad …elegem van belőled és az áldásodból sem kerek.Hogy miért vagy itt azt mindannyian tudjuk… hogy miért kell neked ehhez itt az én szomszédomban kutyákat és macskákat tartanod azt senki nem érti. Hetekre elmész és itt hagyod őket télen nyáron gazba száraztáp poshadt víz. Az udvarod millió száraz toklásszal tele.Egy hete írtam miután a kutyák mar 2 hete egyedül voltak hogy az egyik kutyád szemebe toklász volt a szomszédod kert nézzem mert mert azt hitte kifolyt.Gyulladt és budos volt. Keritesen keresztül kivettük belőle majd szemcseppekkel kezeltük ugyanígy és helyrejött.Írtam neked mi a helyzet és azt hogy engem nem érdekel hogy a házad hogy néz ki hogy az udvarod a környezeted milyen…adj egy kapukulcsot hogy a 3 kutyádra nézhessek. Le se sz..tad. Hazajöttél 2 napra majd ma hajnalban újra elmentél es a másik kutyád a több mint 10 éves egész nap agonizált valahol hátul és te azt állítod lekezelted.A kezelésednek köszönhetően mire legközelebb ide- mert ez neked nem haza-dugtad volna az orrod ez a kutya mar nem élt volna és csakhogy tudd.A legkeservesebb halalt szántad neki a nyüvek elve ettek volna meg és neked nem kellett volna látnod sem.De o erezte volna a kegyetlen kint napokon át. Találtál volna egy halott kutyát és azt mondhattad volna hogy öreg volt.Minden hajlatába toklász volt belefúródva és begyulladva.A fenekéből és a hüvelyéből kukacok másztak ki es te azt mondod lekezelted. Irdatlan budos volt a kezelésed utan.2 órahosszat küszködtem vele és közben végig a hányinger kerülgetett. Ez a kutya nem.kell neked es en keresek neki valakit aki megérdemli őt es öreg korara nyugalmat es biztonságot szeretetet kap.Be kellett másznom a kerítéseden es holnap a másik kutyádat is megfogom nézni akar tetszik neked akar nem.Nem.kell a nyavalyás kulcsod neked pedig nem.kellenek a kutyák. Ez a képeket látva egyértelmű!!!

Vége a türelmemnek!”

Alapítványunk segít az orvosi költségekben, a hivatalos eljárás megindításában, ha a kutyán segítő erre igényt tart!