TE JÓ ÉG! A BANDITA ÁLLATVÉDŐK CSÚNYÁN ELBÁNTAK VIKIVEL, A VIZSLÁVAL! MOST AZ ÉLETÉÉRT KÜZDENEK!

TE JÓ ÉG! A BANDITA ÁLLATVÉDŐK CSÚNYÁN ELBÁNTAK VIKIVEL, A VIZSLÁVAL! MOST AZ ÉLETÉÉRT KÜZDENEK!

OSSZÁTOK! TE JÓ ÉG!

 
MIT TETTETEK VIKIVEL?
 
A BANDITA ÁLLATVÉDELEM ÚJABB ÁLDOZATA!
 
Nézzétek ezt az arcot és Nézzétek szegény kutyát!
Az ott egy daganat, kisarjadzva…amit hosszú hónapok óta húz maga után szegény Viki, a vizsla. Egy élő halott szegény, “apatikus roncs”. 🙁 
 
Jól nézzétek meg és jegyezzétek meg örökre ennek a nőnek az arcát, mert az egyik legártalmasabb szereplője a magyar állatvédelemnek.
Nulla mentéssel, Portugáliából kígyót-békát kiabál, gúnyoldalakat működtet és becsületes állatvédők munkáját igyekszik hazugságokkal tönkretenni, de nem is ez a legborzalmasabb a tevékenységében, hanem, hogy kutyák életével játszik, közben pedig orrba-szájba, átláthatatlanul és törvénytelenül gyűjt adományokat kutyák képeivel.
A Portugáliában élő nőnek semmilyen hivatalos engedélye nincs, nem törvényesen tevékenykedik, nem szervezeti formában működik, ezért sincs mentése sem.
 
Itt van a legújabb áldozta a bandita állatvédelemnek,
VIKI A VIZSLA, akinek az óriásira duzzadt daganata a földet súrolja, bele sem merünk gondolni, milyen fájdalmakat élhet át szegény vizsla.
 
Ildikó,a képen látható “hölgy” a bandita állatvédelem amazonja most lapít, mint sz…r a fűben, most nem okoskodik, most nem uszít, hallgat mélyen, abban reménykedve, hogy hátha elkerüli a szégyen.
 
Nem fogja!Teszünk róla…
A nyakába zúdítjuk azt a tru…t amit oly régóta keverget, itt az ideje, hogy mindenki megtudja, hogyan sodorták életveszélybe a bandita állatvédők, Vikit a vizslát.
 
TÚLÉLI VIKI A VIZSLA?
 
Viki, a vizsla története, röviden.
 
Vikit, gyömrői állatvédők mentették meg 2018-ban, csont-soványan, betegen, daganatosan. Elhozták “gondoskodó” családjától, sikerült befogadót is találni neki , Viki a gyógyulás, az új élet útjára lépett.
Akkor úgy tűnt Viki szenvedéseinek vége, ám jött a bandita állatvédelem és mindent tönkretett.
 
A képen látható bandita amazon, a nulla mentéses kornyika, bandájával kitalálta, hogy Vikinek jó helye van egykori családjánál,nem is daganatos, egy olyan hamis idilli képet rajzoltak, amivel emberek sokaságát vezették meg, és aminek ez lett a vége. 
 
Viki befogadója akkor megtört a bandita állatvédők fenyegetései, zaklatásai miatt, a külső, bandita állatvédői kényszer hatására fájó szívvel visszaadta Vikit a korábbi családjának.
 
Igen. Ez lett a vége a bandita állatvédők ámokfutásának!
Viki a vizsla óriási daganattal a hasán az életéért küzd…
 
A kedves család ma felhívta a gyömrőieket, hogy takarítsák el Vikit, a daganatos kutyájukat, nem nézik tovább, hogy botorkál az udvaron, zavarja őket a látvány!!
 
Ennyit rólatok Ildikó, meg a többi bandita!
Így ellenőriztétek Vikit? Azt mondtátok orvoshoz viszitek, azt mondtátok megmentitek? Ez nektek a mentés? Ezért kellett fenyegetni a befogadóját, és kiszakítani onnan? Ezért kellett mindenáron visszaadni a gondos gazdának?
Tényleg jó sűrűn ellenőrizhettétek, ha egy akkora daganatot nem vettetek észre…
Sza…tok ti a kutyára! Az volt a fontos, hogy a ti akaratotok érvényesüljön, Viki csak eszköz volt ehhez!
Most bezzeg lapítotok, pedig menteni kéne nagyosokosok, megmenteni Viki életét, helyrehozni amit elrontottatok, ja meg talán bocsánatot kérni Vikitől, mindenkitől, aki Viki életének jobbá tételéért dolgozott!
 
Ez történt volna Döncivel, Shívával, Bátorral és a többi, alapítványunk által mentett kutyával, akiknek az életének a tönkretételéért mindent megtettetek…
 
A mi védenceink szerencséje, hogy minket Viki a vizsla befogadójával ellentétben nem tudtatok megtörni, megfélemlíteni …pedig kapunk ám fenyegetéseket, mocsk…t tőletek bőven.
 
Ismertségre vágytál Ildike…Most megkapod! Megismeri az ország a hős Porugáliából szájkaratézóm NULLA MENTÉSES, rombolót…
 
Ha Vikinek bármi baja lesz, az a ti lelketeken szárad…
Ez a kutya miattatok szenved, a kártékony egóharcaitok miatt, mert nektek soha nem a kutya volt a lényeg!
 
Ha lenne lelketek most elsüllyednétek szégyenetekben, de tudjuk jól nem fogtok, megy minden nálatok a megszokott forgatókönyv szerint…
Nulla mentéssel, nulla felelősségvállalással, pusztítással, rombolással, rágalmazásokkal. 
 
Gyógyulj meg Viki!
 
Nagyon szorítunk érted!
Desktop7