SZEMÉTDOMBRA KERÜLT AZ ÁLLATKÍNZÓ!!!

SZEMÉTDOMBRA KERÜLT AZ ÁLLATKÍNZÓ!!!

MICHAEL CICCONETTI-t joggal nevezhetjük az igazság bajnokának. Az Ohio állambeli bíró, döntéseivel igyekszik azt elérni, hogy a bűnelkövetők is éljék át azt a szenvedést amit áldozataiknak okoztak.

A teljesség igénye nélkül pár ítélet:

A 18 éves Viktóriának, aki úgy vett igénybe taxi szolgáltatást,hogy tudta egy garas sincs nála, majd amikor fizetnie kellett volna lelépett, két opciót kínált a bíró: vagy megy a dutyiba vagy pedig 48 órán belül, legyalogolja azt a kilométer mennyiséget, amelyet elszalasztott kifizetni.Viktória az utóbbi választotta, pechére, ez a táv közel 50 km volt. GPS-t is rászereltek, így esélye sem volt, kibújni a büntetés alól.

Moose, akit Alysia nevezetű gazdája, 1 hétre bezárt egy koszos,büdös szobába,és sem inni, sem enni nem adott neki, majdnem belehalt a nő nemtörődömségébe. A kutyának szerencséje volt,amikor megtalálták,még tudtak rajta segíteni, de nagyon súlyos állapotban volt.
Alysiára is vagy börtön várt,komoly pénzbüntetéssel megspékelve vagy pedig egy napot egy szemétdombon kellett eltöltenie. A lány először a börtönt választotta, majd átgondolva,hogy milyen sok időt kell majd a sitten töltenie mégis az elviselhetetlen szagú szemétdombot választotta.

Az ítélet meghozatalánál a bíró azt mondta az elítéltnek: “ha hánynod kell, majd hánysz”.

Jonathan-t, akit ittas vezetés miatt meszeltek el, két olyan hullával szembesítettek, akik közúti balesetben vesztették életüket. A szörnyű látvány kijózanító lehetett.

Te egyetértesz a bíró döntéseivel?

SZEMÉTDOMBRA KERÜLT AZ ÁLLATKÍNZÓ!!!MICHAEL CICCONETTI-t joggal nevezhetjük az igazság bajnokának. Az Ohio állambeli bíró, döntéseivel igyekszik azt elérni, hogy a bűnelkövetők is éljék át azt a szenvedést amit áldozataiknak okoztak.A teljesség igénye nélkül pár ítélet:A 18 éves Viktóriának, aki úgy vett igénybe taxi szolgáltatást,hogy tudta egy garas sincs nála, majd amikor fizetnie kellett volna lelépett, két opciót kínált a bíró: vagy megy a dutyiba vagy pedig 48 órán belül, legyalogolja azt a kilométer mennyiséget, amelyet elszalasztott kifizetni.Viktória az utóbbi választotta, pechére, ez a táv közel 50 km volt. GPS-t is rászereltek, így esélye sem volt, kibújni a büntetés alól.Moose, akit Alysia nevezetű gazdája, 1 hétre bezárt egy koszos,büdös szobába,és sem inni, sem enni nem adott neki, majdnem belehalt a nő nemtörődömségébe. A kutyának szerencséje volt,amikor megtalálták,még tudtak rajta segíteni, de nagyon súlyos állapotban volt. Alysiára is vagy börtön várt,komoly pénzbüntetéssel megspékelve vagy pedig egy napot egy szemétdombon kellett eltöltenie. A lány először a börtönt választotta, majd átgondolva,hogy milyen sok időt kell majd a sitten töltenie mégis az elviselhetetlen szagú szemétdombot választotta.Az ítélet meghozatalánál a bíró azt mondta az elítéltnek: "ha hánynod kell, majd hánysz".Jonathan-t, akit ittas vezetés miatt meszeltek el, két olyan hullával szembesítettek, akik közúti balesetben vesztették életüket. A szörnyű látvány kijózanító lehetett.Te egyetértesz a bíró döntéseivel?(*Forrás: http://abcnews.go.com/Nightline/video/meet-judge-viral-creative-punishments-33445767)

Közzétette: Wegera a kommunikátor: Hírek-videók. – 2016. február 10.

(Kép és Hír forrása: ABC News)

Hozzászólások

comments