SZANDI: AZ ESÉLYTELEN!!!

SZANDI: AZ ESÉLYTELEN!!!

A következő videóban megismerkedhettek Szandival,aki az Illatos úti ebtelep legrégebbi lakója. Szandi kóbor kutyaként került az Illatos útra.A hétvégén tartott örökbefogadói napon szegényke, nem örvendett valami nagy népszerűségnek. Szandi szívbeteg, a fülével is vannak gondok, és ha ez nem lenne elég korábban emlődaganata is volt. Az eddigi örökbefogadó napokon mindig hoppon maradt.
Megfogadtuk, segítünk a kutyának. Úgy készültünk ma egy felhívást teszünk közzé Szandi segítésére, ám a Sors közbeszólt….

SZANDI: AZ ESÉLYTELEN!!!A következő videóban megismerkedhettek Szandival,aki az Illatos úti ebtelep legrégebbi lakója. Szandi kóbor kutyaként került az Illatos útra.A hétvégén tartott örökbefogadói napon szegényke, nem örvendett valami nagy népszerűségnek. Szandi szívbeteg, a fülével is vannak gondok, és ha ez nem lenne elég korábban emlődaganata is volt. Az eddigi örökbefogadó napokon mindig hoppon maradt.Megfogadtuk, segítünk a kutyának. Úgy készültünk ma egy felhívást teszünk közzé Szandi segítésére, ám a Sors közbeszólt….

Közzétette: Wegera a kommunikátor: Hírek-videók. – 2016. március 9.

Hozzászólások

comments