SIKERÜLT AZ AGYONÉHEZTETETT IRMA ELSŐ OPERÁCIÓJA!

SIKERÜLT AZ AGYONÉHEZTETETT IRMA ELSŐ OPERÁCIÓJA!

ÖRÖMHÍR!

SIKERÜLT AZ AGYONÉHEZTETETT IRMA ELSŐ OPERÁCIÓJA!

Leírhatatlan boldogságot érzünk, csodálattal nézzük ennek az összetört, agyonéheztetett, beteg kutyának a küzdeni akarását az életért, a gyógyulásért.

Emlékeztek, mit írtunk nektek korábban? Hogy reméljük, az este végére örülhetünk. Mi ez, ha nem túláradó öröm? Amit az táplál, hogy Irma szívbetegsége ellenére túlélte a műtétet.

Irmának már csak napjai voltak hátra, ha azonnal nem indulunk érte, és nem visszük őt kórházba, akkor Irma ma már nem élne.

A mai életmentő, feltárásos műtét során a hasfali részről eltávolításra került a véres, gennyes, elhalt szövetekkel teli tályog.
A felnyitás, kiürítés, kimosást követően, megtörtént a drain beültetése.
Irma megpróbáltatásai sajnos még nem értek véget a mai operációval .

IRMA MÉG EGY HÉTIG KÖVEKKEL A GYOMRÁBAN ÉL TOVÁBB.

A vonatsínek mellett sorsára hagyott, a hosszú heteken át tartó éhségtők szenvedő kutya kínjában már köveket is evett, amiknek az eltávolítására a jövő hét folyamán, egy újabb műtéte keretén belül kerül sor. Erre a műtétre azért kell várni, mert a hasfal gyógyulásáig nem kerülhet erre sor. De abban az esetben, ha Irma állapotában folyamatos hányás állna be, az orvosai készem állnak arra, hogy azonnali műtéti úton eltávolítsák a köveket.

Nézzétek ezeket a most még tompán csillogó szemeket, amik mintha azt mondanák, hálás vagyok nektek, köszönöm, hogy megmentettetek, hogy életem legnagyobb küzdelmében velem vagytok, segítetek!

Kérem segítsétek, támogassátok gyógyulását! Irma orvosi költsége 200-260ezer Ft lesz, eddig 60 ezer Ft gyúlt össze!

Fogjunk össze megint, együtt megmenthetjük őt!

Támogassátok a gyógyíttatását!

KÖSZÖNJÜK!

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY:

SZÁMLASZÁMUNK:

CIB BANK: 10700378-43277007-51100005
IBAN: HU67 10700378 43277007 5110 0005
SWIFT: CIBHHUHB

PAYPAL: http://www.kutyasegelyszolgalat.hu/paypal/