SHÍVA PER: GYŐZÖTT A JÓSÁG, A SZERETET!

SHÍVA PER: GYŐZÖTT A JÓSÁG, A SZERETET!

KÖSZÖNJÜK!

2017. NOVEMBER 20-án olyan dolog történt a magyar állatvédelem történetében, ami példa és precedens értékű.

Nem dologként, hanem élőlényként hoztak ítéletet a szóbeli megállapodás alapján, családomba fogadott, lebénult kutya, Shíva tulajdonjogi kérdésében.
Amiért erre szükség volt az az igazán elgondolkodtató és elszomorító, hogy állatvédő szervezetek minősítettek dologgá egy életet.

Shívát korábban altatásra, halálra ítélte az Állatvédő Egyesület Veszprém, majd Csutkarozi Menedéke- Szatmári Andrea kérte segítségemet abban, hogy megmentsük, majd családot találjunk neki.

Természetesen Igent mondtam…így Shíva esélyt kapott tőlem az életre, a szerető családra. Betegségében gondoztam, a mai napig ékszerként vigyázok rá.

A kettétört életű, árva kutyát állatszerető emberek ezrei azonnal szívükbe zárták.

Majd jött a fekete leves….

Csutkarozi Menedéke szóbeli megállapodás alapján örökbe adta nekem a kutyát, közben pedig elvarázsolta az általam Shívára gyűjtött adományt. Majd miután szóvá mertem tenni, hogy volt szíve ezt megtenni egy gerinctörött, beteg kutya adományával, lejárató, rágalomkampányba kezdett, megfenyegetett, hogy szövetséges szervezetekkel tönkre tesz jobban járok, ha a számra lakatot teszek.

Én viszont nem hallgattam, sőt megosztottam Önökkel Shíva történetét, az igazságot.

Nem volt félni-takargatnivalóm.

Ezt követően Csutkarozi és szövetséges szervezetei, akiknek a nevét már jól ismeritek, mindent megtettek, hogy állatvédőként bemocskoljanak, tönkretegyenek.

Csutkarozi és a veszprémiek kutyalopás miatt 8 feljelentést indítottak ellenem, mind a nyolcszor elutasították őket. Majd Shíva értékét 30.000 Forintban határozták meg, tárggyá degradálva egy érző szívet, és újból támadni kezdtek. Állatvédők mondták állatról, hogy dolog miközben mi alapítványunkkal és az állatvédő szervezetek többségével pont azért küzdünk, hogy a törvény ne jogtárgyként, hanem jogalanyként ismerje el az állatokat.

Állatvédőként és a legutóbbi hetekben már újságíróként is tönkretételemen dolgoznak.

Több mint egy éves erőltetett próbálkozásaik, fenyegetéseik, a különböző gúnyoldalaik, mind, mind hiábavalóak voltak, hisz Önök velünk vannak, mellettünk maradtak.

Ma az igazságszolgáltatás is mellénk állt! Shíva nálam maradhat!

Ennek a sok-sok mocsoknak, igazságtalan támadásnak, a Shíva elvesztése miatti aggodalomnak, félelemnek az érzései törtek ma fel bennem, felszabadult, megkönnyebbült öröm formájában, miután eldőlt Shíva továbbra is családunk része maradhat.

Győzött a jóság, az összetartozás és a szeretet…

ÓRIÁSI KÖSZÖNET ÖNÖKNEK, HOGY TARTOTTÁK BENNÜNK A LELKET!

ÉLŐ-ben a tárgyalásról: A DÖNTÉS!