SEGÍTS, HOGY NE FÁZZANAK! KUTYAHÁZAKRA GYŰJTÜNK ÁRVÁINKNAK!

SEGÍTS, HOGY NE FÁZZANAK! KUTYAHÁZAKRA GYŰJTÜNK ÁRVÁINKNAK!

Ez a két megtört szempár, csak néhány azon árva kutyáink közül, akik a telet, a meleg családi otthon hiányában, rácsok mögött, a telepünkön, szabad ég alatt, egy kennelben töltik. A szeretet,  a mindennapi gondoskodás és törődés sem elég ahhoz, hogy a hideg napokon ne fázzanak, remegjenek szegények. Már csak tényleg néhány nap választ el minket a zord őszi-téli éjszakáktól, ezért időben cselekednünk kell, hogy árváink ne fázzanak.

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy alapítványunk árvái a téli hónapokban se szenvedjenek semmiben hiányt. Ez lesz a második tél  az életemben, amikor már nemcsak saját kutyáim életéért vagyok felelős, hanem számtalan eldobott sorsért.

 

Elképzelem, hogy az együtt eltöltött  vidám játékos órák után, megkönnyebbülten, nyugodt lelkiismerettel engedhetem mindannyiunkat vissza  kennelükbe, tudva azt, hogy meleg házikóikban nyugodt, boldog pihenés vár rájuk.

Mivel alapítványunknál alapszabály, hogy telepünkre csak közepes vagy nagyméretű kutyák kerülhetnek, a kisebb termetűek önkénteseinknél, segítőinknél gyógyulnak, várják az örökbefogadást, ezért közepes és nagytestű kutyák számára szeretnénk jó minőségű, tartós, praktikus kutyaházakat vásárolni. Elmondható, hogy átlagban 50.000 Forintba kerül egy közepes vagy nagytestű kutyának a ház, amit alapítványunk az idős, beteg vagy sérült kutyák magas orvosi, rehabilitációs, utógondozói költségei mellett egyedül nem képes vállalni.

Önökhöz fordulunk és kérjük, ahogy eddig oly sokszor már SEGÍTSENEK! A legkisebb felajánlás is sokat érhet, ha sokan gondolkodnak ugyanúgy és támogatják alapítványunkat, az elhagyott, sorsukra hagyott kutyákért vívott küzdelmünkben.

Számítunk Önökre!

KÖSZÖNJÜK!

*FONTOS!

Kérjük, az utalásnál a közlemény rovatba legyenek szívesek beírni a “kutyaház” címszót. Természetesen, ahogyan tőlünk már megszokhatták a számlák  és a kutyák házainak a bemutatásával fogjuk megköszönni segítségüket!

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY- A LEGESÉLYTELENEBB, ÁRVA KUTYÁK SZOLGÁLATÁBAN!

SZÁMLASZÁMUNK: ( CIB BANK) 10700378-43277007-51100005
IBAN: HU67 10700378 43277007 5110 0005
SWIFT: CIBHHUHB

PAYPAL:
http://www.kutyasegelyszolgalat.hu/paypal

 

Desktop33