ÖRÖKBEFOGADÁSRA VÁRVA!

ÖRÖKBEFOGADÁSRA VÁRVA!

A következő videóban Bellával és Bébivel ismerkedhettek meg, akiket nagyon rossz körülmények közül, hajléktalanoktól hoztak el körülbelül 10-12 hetesen. Azóta nagyon szépen fejlődnek, egyvalami mégis nagyon hiányzik a kis életükből: a család. Hosszú hónapok hiábavaló próbálkozásai után a Kutyások a XV. kerületért állatvédői hozzám fordultak segítségért. Bízom benne, hogy jó kabala leszek és sikerül segíteni/segítenünk az örökbefogadásban. Gyönyörű kutyák akik odafigyeléssel és törődéssel, hosszú évekig lehetnek hű társai valakinek. Minden megosztást most külön is köszönök, hiszen lehet pont az a “bizonyos” megosztás lesz az, amivel ez a két most még nagyon esélytelennek tűnő kutyus gazdára talál.

Természetesen az örökbefogadásnál is ott leszünk, bárcsak már ott tartanánk.

Egy számomra nagyon fontos idézetet is csatolnék most ehhez a poszthoz. Szomorú (vicces is egyébként), mégis annyira igaz.

“Az örökbefogadás olyan, mint az a könyv, amiből kitépték az első fejezetet. Így is lehet élvezetes, de az ember óhatatlanul kíváncsi az elejére. Ám a könyvesboltban nem tudnak ép példányt adni. Mi van, ha az első fejezet annyira megutáltatná az emberrel, hogy gyalázkodó kritikát ír az Amazonra? És ha ezzel sértené a szerző érzékenységét? Mégiscsak jobb a hiányos példánynál maradni – az legalább kellemes olvasmány.”

Jodi Lynn Picoult

Ha örökbefogadná Bellát vagy Bébit,itt írhat az állatvédő szervezetnek.

https://www.facebook.com/kutyasoka15keruletert/?fref=ts

Hozzászólások

comments