ILYEN A KUTYA LOVE-STORY! CSODÁS TÖRTÉNET! OSSZÁTOK!

ILYEN A KUTYA LOVE-STORY! CSODÁS TÖRTÉNET! OSSZÁTOK!

Aki valaha megtapasztalta milyen az igazi,mély szerelem azt nagyon meg fogja érinteni a következő történet. Cézár és Saskia története egy igazi kutya love-story.

A szegénység félelmetes méreteket öltött abban a kis dél-afrikai városban,ahol Saskia és Cézár, -egymásról mit sem tudva -éltek. Az erőszakos bűncselekmények mindennaposak voltak, a kilátástalan szegénység személyiséget torzító hatásának sokszor a kóbor-kutyák itták meg a levét. Cézár egy idős házaspár kutyájaként élte mindennapjait. A házaspár kapcsolata megromlott, így a válást követően Cézár “apa” nélkül maradt. Az idős hölgy nem foglakozott Cézárral,aki csavargásaival kereste az emberek szeretetét. Egyik ilyen szeretet kereső útján Cézárt a helyi kölykök kövekkel olyan súlyosan megdobálták, hogy egy helyi állatvédő úgy döntött a 10 éves Cézárt el kell hoznia az idős hölgytől, ha meg akarja menteni az életét.

980x
Cézárt véresre dobálták a kövekkel, pedig csak szeretetre és figyelemre vágyott.

Cézár egy menhelyre került,ahol megkülönböztettet figyelemben volt része.

Miközben Cézár a menhelyen gyógyulgatott, a Cézárt gondozó hölgy segítségét kérték egy 4 hónapos lánykutyához, történetünk másik főszereplőjéhez, Saskia-hoz. Saskia súlyosan alultáplált,nagybeteg kutya volt, aki azonnali segítségre szorult. Saskia-t ideiglenesen elhozták a családtól és meggyógyították. Amikor a kutya felépülését követően visszaszerették volna adni Saskia-t családjának, a gondozót nagy meglepetés érte. A Saskia adatlapján megadott cím nem létezik. Saskia-t nem várta vissza korábbi családja,ezért nem létező címet adtak meg. Saskia így bekerült, arra a menhelyre, ahol Cézár is volt.

980x (1)
Saskia-ról egy alattomos csellel mondtak le korábbi gazdái.

Szerelem volt első látásra. Onnantól kezdve, hogy Saskia és Cézár találkoztak, minden idejüket együtt töltötték. Együtt ettek, együtt ittak, ha Cézár felállt Saskia azonnal követte, szorosan összebújva feküdtek egymás mellett. Mindent együtt csináltak. Az idős Cézár még akkor sem kapta fel a vizet, amikor a kis hebrencs Saskia ugrándozott rajta. Ilyen boldogságban teltek-múltak a napok, míg egy nap minden megváltozott.

 

980x (2)
Elválaszthatatlanok.

Cézárért bejelentkezett egy gazdag,idős házaspár. Beleszeretettek Cézárba így örökbefogadták, hazavitték őt. A menhely összes dolgozója nagyon boldog volt,hiszen tisztában voltak vele,ilyen idős kutyát nagyon nehéz örökbeadni. Saskia azonban vigasztalhatatlanul boldogtalan és szomorú volt. Attól a naptól kezdve,hogy Cézárt elszakították tőle Saskia megváltozott. Eltűnt a kis bohókás,vidám természete. Egész nap közös ágyukban búslakodott. Ha felkelt is a gondozókat kérdezte tekintetével: Hol van az ő szerelme, Cézár?A menhely dolgozói villám-üzemmódba kapcsoltak,hogy Saskia lelki fájdalmát enyhítsék. Saskia hiába került örökbefogadó családokhoz, mindig visszakerült a menhelyre,senkit nem fogadott el. Szíve legmélyén hitt abban,hogy egyszer még újraláthatja szerelmét, Cézárt.

Majd egy nap érdekes telefonhívást kaptak a menhely dolgozói. Cézár örökbefogadó családja telefonált. Hangjukban szomorúsággal,a tehetetlenség kínzó érzésével. Baj van,nagyon nagy baj. A dolgozók tudták Cézárról van szó. Cézár amióta elszakították Saskia-tól letargikus és kedvtelen. szeretnének egy társa neki. A gondozók Saskia-t ajánlották. Még a hívás napján elvitték Saskia-t Cézárhoz. Mindenki kíváncsian várta, vajon mit hoz az újraegyesülés. Hosszú hónapok teltek el vajon megismerik egymást, vajon még mindig szerelmesek?

Amikor Cézár meglátta Saskia-t azonnal felismerte szerelmét. Véget nem érő nyalakodással és farokcsóválásokkal jelezték,ők összetartoznak és nagyon szeretik egymást. A rögtönzött menyegzőt követően Cézár körbevezette kedvesét a  házban, majd ismét ,oly sok idő után egymás mellé bújtak hitvesi ágyukban.

980x

 

980x (1)
Minden jó, ha a vége jó.

Egy igaz történet a kutyák csodálatra és tiszteletreméltó természetéről.

 

Hozzászólások

comments