GYUSZI: A VIRGONC

GYUSZI: A VIRGONC

Nem nyuszival, hanem Gyuszival szeretnék nektek, áldott húsvéti ünnepeket kívánni. A következő napokban olyan kutyákat mutatunk majd be nektek, akikre tényleg igaz a húsvét hívószava, a feltámadás. Gyuszi, a vizslafiú az Illatos út egykori lakója ma már boldog, szerető családban él.Sose felejtem el, amikor forgattunk, a kis mancsaival, hogy küzdött a figyelmünkért. Tudtam már akkor, hogy Gyuszit haza fogják vinni, családba fog kerülni. Annyira megható és örömteli azt látni, hogy egy menhelyi kutya is lehet boldog. Gyuszi, bocsánat, hogy személyesre veszem a figurát, de egy kicsit olyan mint én. Sikerült maga mögött hagynia hányattatott sorsát. Csodálom azokat az állatokat és embereket, akik elesnek és mosolyogva képesek felállni,mintha mi sem történt volna. Gyuszi ilyen kis mókás fazon…
Köszönöm,hogy ilyen kitartóan követitek az oldalt, nagyon hálás vagyok nektek, igyekszem ezt a videóimmal, az emberek és állatok segítésével meghálálni nektek.
Áldott, békés húsvéti ünnepeket….

GYUSZI: A VIRGONCNem nyuszival, hanem Gyuszival szeretnék nektek, áldott húsvéti ünnepeket kívánni. A következő napokban olyan kutyákat mutatunk majd be nektek, akikre tényleg igaz a húsvét hívószava, a feltámadás. Gyuszi, a vizslafiú az Illatos út egykori lakója ma már boldog, szerető családban él.Sose felejtem el, amikor forgattunk, a kis mancsaival, hogy küzdött a figyelmünkért. Tudtam már akkor, hogy Gyuszit haza fogják vinni, családba fog kerülni. Annyira megható és örömteli azt látni, hogy egy menhelyi kutya is lehet boldog. Gyuszi, bocsánat, hogy személyesre veszem a figurát, de egy kicsit olyan mint én. Sikerült maga mögött hagynia hányattatott sorsát. Csodálom azokat az állatokat és embereket, akik elesnek és mosolyogva képesek felállni,mintha mi sem történt volna. Gyuszi ilyen kis mókás fazon…Köszönöm,hogy ilyen kitartóan követitek az oldalt, nagyon hálás vagyok nektek, igyekszem ezt a videóimmal, az emberek és állatok segítésével meghálálni nektek.Áldott, békés húsvéti ünnepeket….

Közzétette: Wegera a kommunikátor: Hírek-videók. – 2016. március 26.

Hozzászólások

comments