AZ ILLATOS ÚT ÖRÖKBEFOGADOTTJAI.VIDEÓ

AZ ILLATOS ÚT ÖRÖKBEFOGADOTTJAI.VIDEÓ

Elmondhatatlanul nagy boldogság, hogy ilyen sok kutya talált gazdára a tegnapi nap során.Egykori örökbefogadottként teljesen átéreztem a kutyák örömét és azok bánatát is, akik sajnos most sem kellettek. Azokét, akik a rácson keresztül, lemondóan vették tudomásul, most sem találtak otthonra, még mindig várniuk kell. Nincs szomorúbb dolog a világon, mint egy elárvult gyerek vagy kutya fájdalmas tekintete.
A wegera.hu , ezeket a tekinteteket igyekszik mosolygóssá varázsolni. A hétvége az esélyegyenlőség jegyében zajlik majd itt az oldalon, de előtte szerdán egy nagyon fontos bejelentés….
Szeretném még egyszer megköszönni, hogy ilyen sokan eljöttetek, és, hogy ilyen sokan aktívan is tesztek a gyengébbekért.

AZ ILLATOS ÚT ÖRÖKBEFOGADOTTJAI. VIDEÓ.Elmondhatatlanul nagy boldogság, hogy ilyen sok kutya talált gazdára a tegnapi nap során.Egykori örökbefogadottként teljesen átéreztem a kutyák örömét és azok bánatát is, akik sajnos most sem kellettek.Azokét,akik a rácson keresztül, lemondóan vették tudomásul, most sem találtak otthonra, még mindig várniuk kell. Nincs szomorúbb dolog a világon, mint egy elárvult gyerek vagy kutya fájdalmas tekintete. A wegera.hu ezeket a tekinteteket igyekszik mosolygóssá varázsolni. A hétvége az esélyegyenlőség jegyében zajlik majd itt az oldalon, de előtte szerdán egy nagyon fontos bejelentés….Szeretném még egyszer megköszönni, hogy ilyen sokan eljöttetek, és, hogy ilyen sokan aktívan is tesztek a gyengébbekért.

Közzétette: Wegera a kommunikátor: Hírek-videók. – 2016. március 7.

Hozzászólások

comments