KÉRJÜK TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL ALAPÍTVÁNYUNKAT!

KÉRJÜK TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL ALAPÍTVÁNYUNKAT!

KÉRJÜK TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL ALAPÍTVÁNYUNKAT,

A KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNYT!

ADÓSZÁMUNK:  18256220-1-41

 

 

 

OSSZÁTOK!

NE HAGYJA VESZNI ADÓJA 1%-ÁT!

AZ ÖN 1%-A JELENTI A JÖVŐT A GERINCTÖRÖTT, ÁRVA, ESÉLYTELEN KUTYÁKNAK!

Kérjük Önöket, osszák meg ezt a posztot, mellyel esélyt adnak arra, hogy a közeljövőben megszűnjön az az anyagi bizonytalanság, amely alapítványunk végét jelentheti. Hónapról-hónapra láthatják, milyen kemény küzdelmet folytatunk azért, hogy minden gondozásunkba került árvánknak családot találjunk. Videó beszámolóinknak köszönhetően megbizonyosodhatnak arról is, hogy az Önök adományait a sérült, beteg állatok gyógykezeléseire fordítjuk, továbbá, hogy, lelkesedésünknek,odaadásunknak köszönhetően lebénult kutyáinknak MAGYARORSZÁGON vagyunk képesek örökbe
fogadó családot találni.Mindeközben olyan erős állatvédelmi közösséggé vált oldalunk, amely, szó szerint CSODÁKRA VOLT KÉPES.

Nem szeretnénk feladni a legesélytelenebbekért vállalt küzdelmünket, ezért kérjük ADÓ-juk 1%-ával támogassák munkánkat.

Alapítványunk a Kutya-segélyszolgálat a legesélytelenebb kutyákon segít.
Gerinctörött, lebénult, balesetet szenvedett vagy olyan árva kutyáknak, akiknek mi jelentjük az utolsó esélyt az ÉLETHEZ.
Alapítványunk nem csak menti az árva kutyákat, hanem kommunikációval, videókkal segíti önkéntes állatvédők munkáját, hívja fel a figyelmet az állatokkal történő etikus bánásmód fontosságára, küzd az állatkínzások ellen.

 

A  KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY ÉS A WEGERA.HU  CÉLKITŰZÉSE:

Egykori árvaként hiszem, hogy csakis olyan emberek tudják hitelesen és ami a legfontosabb lelkiismeretesen képviselni a sorsukra hagyott,  KISZOLGÁLTATOTT , megkínzott állatok ügyét, akik mögött hányattatott sors áll, akik személyesen is megtapasztalták milyen a mellőzöttség fájó érzése vagy  érintettek hasonló történetekben.

Amikor meglátok egy gyenge, ELESETT állatot, egy megtört embert, mindig azt érzem segítenem kell. Amikor egy árva állaton segítek, akárhányszor a szemükbe nézek, magamat látom tekintetükben, azt a reményvesztett fiatalt, aki hozzájuk hasonlóan senkinek sem kellett, akit hátrányos helyzete miatt nagyon sokan megbélyegeztek, aki mellett segítségnyújtás nélkül nagyon sokan elmentek.
Alapítványunk a legesélytelenebb árva kutyákon segít, fizikális és lelki felépülésüket követően pedig  szerető családhoz juttatja őket. Oldalunk a kommunikáció erejét és az összefogást egyesíti azért, hogy elgondolkoztasson, hogy cselekvésre bírjon, hogy az esélytelen árva kutyákból esélyest faragjon.
Kiemelt figyelmet szentelünk a rászoruló kutyák örökbefogadásának, az állatokkal történő etikus bánásmód, kommunikációval történő megerősítésének, az idősek és gyerekek védelmének.

Az elmúlt 13 évben számtalan esélytelen kutyán segítettünk járultunk hozzá életmentő orvosi kezeléseikhez és juttattuk családhoz a legreménytelenebb sorsú kutyákat.

ÖNÖK NÉLKÜL MINDEZ NEM SIKERÜLHETETT VOLNA. VÉGIG VELÜNK VOLTAK, SEGÍTETTÉK, TÁMOGATTÁK ÁLLATVÉDELMI MUNKÁNKAT.

MOST ARRA KÉRJÜK ÖNÖKET, TÁMOGASSÁK A KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNYT ADÓJUK  1%-VAL!

MI PEDIG, AHOGYAN EDDIG IS, HITELESEN ÉS ÁTLÁTHATÓAN KÉPVISELJÜK A LEGGYENGÉBBEKET!

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY- A LEGESÉLYTELENEBB, ÁRVA KUTYÁK SZOLGÁLATÁBAN!

10700378-43277007-51100005
IBAN: HU67 10700378 43277007 5110 0005

SWIFT: CIBHHUHB

PAYPAL: http://wegera.hu/paypal/