EMLÉKEZNEK MÉG RÁ? ÍGY NÉZ KI MA CAITLYN, AZ ÖSSZERAGASZTOTT SZÁJÚ KUTYA!

EMLÉKEZNEK MÉG RÁ? ÍGY NÉZ KI MA CAITLYN, AZ ÖSSZERAGASZTOTT SZÁJÚ KUTYA!

Közel 1 éve járta be a világsajtót, Caitlyn szomorú története.

Caitlyn egy nagyon virgonc, játékos stafford lányként, folyamatosan arra próbálta rávenni gazdáját, hogy játsszon vele. Caitlyn sokszor ugatásban tört ki, hogy szeretetet és figyelmet követeljen gazdájától. A “szerető” gazdát ez olyannyira idegesítette, hogy arra döntésre jutott, legjobb lesz, ha szigetelőszalaggal erősen  körbetekeri a kutya arcát, így biztos,hogy békén hagyja majd őt. Hosszú és fájdalmas órák következtek. Caitlyn nyelvéből szivárgott a vér , egy része pedig már el is színeződött. Később, az állatorvosok megerősítették, hogy  a kutya nyelvében már nem volt vérkeringés, a nyelve beszorult a fogai közé és félő volt, hogy annak egy részét is el kell majd távolítani. A kutya 48 órán!!! át csak szenvedett, míg nem sikerült megszöknie. A kutyát egy járókelő vitte orvoshoz, ahol műtétek sorozata várt rá, majd a Charleston Animal Society gondnoksága alá került.

caitlynsnugglebug
Lábadozás egy jó baráttal.

Caitlyn gazdáját állatkínzás gyanújával letartóztatták. Miközben a hatóságok elkobozták másik kutyáját is és a rendőrök kérdéseket tettek fel a megkínzott kutya ügyében, a férfi csak röhögött.

7946337_G
Caitlyn gazdája és megkínzója. Vajon elítélik?

 

Új családjában, 3 kutyatestvérével, boldogan éli mindennapjait. Caitlyn fizikai sebei begyógyulni látszanak, nem mondható el ez a lelkiekről. Hiába a harmonikus, családias környezet , Caitlyn még mindig fél a férfiaktól és az ismeretlenektől. Hosszú szocializációs folyamat lesz, mire teljesen rendbe jön.

6.1.16-Caitlyn-the-Taped-Dog-One-Year-Later2
Caitlyn ma már boldog, a korábbi kínzás viszont kitörölhetetlen nyomokat hagyott lelkében.

A kutyát napokon belül hivatalosan is örökbe fogadják, a család megvárja a bíróság döntését Caitlyn korábbi gazdájának ügyében. ( A bíróság  a napokban hozza meg az ítéletét. A döntésről, természetesen beszámolunk majd önöknek.)

A Charleston Animal Society egy jótékonysági alapot hozott létre Caitlyn tiszteletére, annak reményében,hogy megelőzzék az állatkínzásos eseteket. Az alap pénzügyi támogatásokban részesíti azokat, akik segítik a hatóságokat az állatkínzásos esetek felderítésében. Információt szolgáltatnak és időben jeleznek az illetékesek felé.

Caitlyn csodával határos módon felépült, nem feledkezhetünk meg azokról sem, akiknek sajnos esélyük sem volt megkínzóikkal szemben. Az ő életüket már senki nem adhatja vissza.

Az egyetlen és  legtiszteletreméltóbb emlékezés az állatkínzásért járó büntetési tétel szigorítása lehetne.

 

Hírek/képek forrása:www.godupdates.com

Hozzászólások

comments