OSSZÁTOK ÉS SZAVAZZATOK! SHÍVÁVAL A NEHÉZ SORSÚ ÁRVÁKÉRT 2. GYŰJTŐNAP!

OSSZÁTOK ÉS SZAVAZZATOK! SHÍVÁVAL A NEHÉZ SORSÚ ÁRVÁKÉRT 2. GYŰJTŐNAP!

OSSZÁTOK!
 
SHÍVÁVAL A NEHÉZ SORSÚ ÁRVÁKÉRT 2. GYŰJTŐNAP!
 
 
Arra kérünk titeket, osszátok meg ezt a posztot, ajánljátok ismerőseiteknek az eseményt és ami a legfontosabb, gyertek el most szombaton a Shívával az árvákért tápadomány gyűjtő esemény 2. állomására.
 
A poszt alá, kérjük írjátok meg, ki az a szervezet, vagy önkéntes állatvédő, ahová szerintetek a leginkább elkél a segítség.
Várjuk önkéntesek, segítők jelentkezését is privát üzenetben.
 
Ha valaki tud segíteni a tápadományok elszállításban azt nagyon megköszönnénk.
 
AZ ESEMÉNYRŐL:
 
Miközben alapítványunk a Kutya-segélyszolgálat is komoly anyagi gondokkal küzd, a jövőnk bizonytalan, mégsem tudunk elmenni szó nélkül a nehéz helyzetben lévő, szegény menhelyek árvái mellett.
 
Egyre több megkeresést kap oldalunk, hogy segítsünk bajban lévő menhelyeknek, önkéntes állatvédőknek.
 
Ezért elhatároztuk, hogy, EGYÜTT, SHÍVÁVAL és VELETEK ezeknek a nehéz-sorsú kutyáknak a megsegítéséért ismét ÖSSZEFOGUNK!
 
Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, hogy velünk vagytok, segítitek, támogatjátok állatvédelmi munkánkat, hogy olyan asokan eljöttetek és adakoztatok az első Shívával az árvákért eseményen.
 
Arra kérünk most BENNETEKET, ha tehetitek a jövő hét szombaton látogassatok el,a Budaörsi Auchan áruházba és támogassátok TÁPADOMÁNY FELAJÁNLÁSAITOKKAL A NEHÉZ HELYZETBEN LÉVŐ RÁSZORULÓ SZEGÉNY MENHELYEKET/ ÖNKÉNTES ÁLLATVÉDŐKET!
 
Az Auchan áruházában felállított molinónál, leadhatjátok nekünk táp és egyéb adományaitokat.
 
EXTRA SEGÍTSÉG LENNE,
 
ha kullancs és bolhairtóval, Milgammával, immunerősítőkkel, vitaminokkal, kalcium tablettával, tisztítószerek, fertőtlenítőszerek takarók, ágynemű, törülközők felajánlásával is tudnátok segíteni.
 
A helyszínen ismét találkozhattok Shívával is, aki habár megtapasztalta az árva kutyák életének minden viszontagságát, ma már családban él , velem. Boldog és kiegyensúlyozott kutya lett.
 
Shíva is arra kérne benneteket, segítsetek a többi kidobott, bántalmazott gazdátlan kis sorstársának.
 
Mi is nagyon örülnénk, ha minél többen jönnétek és megismerhetnénk egymást személyesen is.
 
ÉLŐBEN közvetítünk majd az eseményről.
 
Előre is köszönjük mindenkinek!!!!
18320873_1549497201788035_7963192336284743433_o