HOLNAP! FÜLÖP PER: SÚLYOSBÍTÁS VAGY ENYHÍTÉS VÁR FÜLÖP MEGKÍNZÓIRA?

HOLNAP! FÜLÖP PER: SÚLYOSBÍTÁS VAGY ENYHÍTÉS VÁR FÜLÖP MEGKÍNZÓIRA?

A holnapi délelőtt folyamán másodfokon folytatódik a nagycserkeszi házaspár  B. Attila és élettársa büntetőpere, akik Fülöp haláláért, állatkínzás miatt állnak a bíróság elé.

A szadista, deteki kutyagyilkosok olcsón megúszták a kölyökkutya brutális kivégzését, szó szerint röhöghettek a markukba. Mintha mi sem történt volna, úgy élhetnek tovább.

A büntetés részeként a két fiatalnak csoportos foglakozásokon kell  részt vennie, amely során az állatok védelméről,  szeretetének, gondozásának fontosságáról kapnak  ismereteket.

Fülöp “gazdáit”  állatkínzás miatt, elsőfokon négy-négy hónap letöltendő fogházra ítélte a bíróság tavaly novemberben.

Az ítéletet méltán érezhette az állatszerető társadalom enyhének.

El sem tudjuk képzelni azt a kínt, amit másfél év alatt elszenvedett Fülöp, miközben egyre és egyre mélyebben hatolt nyakába a zsineg, napról napra növelve szörnyű fájdalmait.

 

1258324_1213202-kutya2

Lassan vágva át először a bőrt, majd a húst, inakat, míg végül csak egy hajszál választotta már el az erős kötelet a légcsőtől, a kutya feje már majdnem teljesen elvált testétől.

fulop-kutya-1-206ae2904b

Mindezt étlen szomjan egy vashordóhoz láncolva küzdötte végig, amíg megérkezett számára a segítség, sajnos már későn, nem sikerült megmenteni őt. A gazdái teljesen érzéketlenül aszisztáltak az ördögnek hosszú hónapokon át, saját gyerekeiknek is szörnyű példát mutatva ezzel.

Az igazság érzetünk sokunknak azt mondja, a minimum büntetésnek legalább annyi ideig ki kellene tartania, mint az ártatlan Fülöp szenvedéseinek.

Igazságosabb döntésre számítunk!

A minimum büntetésnek legalább annyi ideig ki kellene tartania, mint az ártatlan Fülöp szenvedéseinek.

Holnap délelőtt másodfokon is ítéletet hoz a bíróság, beszámolunk majd a fejleményekről.

 

ful2-e1491992666243

 

 

*Képek forrása: Állatbarát Alapítvány