TIBI BÁCSI: ITT NEKEM AZ ÉLETEMRE TÖRNEK 2.RÉSZ

TIBI BÁCSI: ITT NEKEM AZ ÉLETEMRE TÖRNEK 2.RÉSZ

Előző héten számoltunk be egy idős bácsi elkeseredett segély kiáltásáról. Tibi bácsi azt nyilatkozta nekünk, hogy az idősek otthonában, ahol lakik nagyon kegyetlen bánásmódban van része. Elmondása szerint az előírtnál több gyógyszert adnak neki, amelytől rendszerint nagyon rosszul lesz és bódult állapotba kerül. Ha nem hajlandó bevenni a felesleges gyógyszereket, lefogják és szó szerint belekényszerítik azokat. Nincs olyan nap hogy ne éhesen feküdjön le, mivel családja lemondott róla, semmilyen segítségre sem számíthat.

Úgy döntöttünk, jobban utána járunk a történetnek és megszólítjuk a másik felet is. Kérdéseim feltevésekor sokszor a zavarodottság jelei mutatkoztak az intézményben dolgozók arcán. Ezt a kamera előtti izgulásnak tudtuk be. A gondnok viselkedését viszont nem tudtuk mire vélni, kérdéseinkre ugyan is ránk nyomta a telefont.

Döntsék el önök, hogy Tibi bácsinak vagy az itt dolgozóknak hisznek.

TIBI BÁCSI: ITT NEKEM AZ ÉLETEMRE TÖRNEK 2.RÉSZElőző héten számoltunk be egy idős bácsi elkeseredett segély kiáltásáról. Tibi bácsi azt nyilatkozta nekünk, hogy az idősek otthonában, ahol lakik nagyon kegyetlen bánásmódban van része. Elmondása szerint az előírtnál több gyógyszert adnak neki, amelytől rendszerint nagyon rosszul lesz és bódult állapotba kerül. Ha nem hajlandó bevenni a felesleges gyógyszereket, lefogják és szó szerint belekényszerítik azokat. Nincs olyan nap hogy ne éhesen feküdjön le, mivel családja lemondott róla, semmilyen segítségre sem számíthat.Úgy döntöttünk, jobban utána járunk a történetnek és megszólítjuk a másik felet is. Kérdéseim feltevésekor sokszor a zavarodottság jelei mutatkoztak az intézményben dolgozók arcán. Ezt a kamera előtti izgulásnak tudtuk be. A gondnok viselkedését viszont nem tudtuk mire vélni, kérdéseinkre ugyan is ránk nyomta a telefont.Döntsék el önök, hogy Tibi bácsinak vagy az itt dolgozóknak hisznek.

Közzétette: Wegera a kommunikátor: Hírek-videók. – 2016. március 19.

Hozzászólások

comments