45427247_117437719148892_5677299771438530560_n

SHÍVÁVAL, AZ ÁRVA, MENHELYI KUTYÁKÉRT 8. ADOMÁNYGYŰJTŐ NAP!

SHÍVÁVAL, AZ ÁRVA, MENHELYI KUTYÁKÉRT 8. ADOMÁNYGYŰJTŐ NAP!

GYERTEK EL SZOMBATON A GÁCS UTCAI TESCO EXTRA-ba ÉS TALÁLKOZZATOK AZ ORSZÁG KUTYÁJÁVAL, SHÍVÁVAL!

Az elmúlt hetekben minden eddiginél több súlyosan sérült, elgázolt, lebénult, beteg kutya került alapítványunk gondozásába, akik drága MRI vizsgálatokon, életmentő műtéteken, sebészeti beavatkozásokon estek át.

Szinte kivétel nélkül mindannyian gyógyszeres ellátásra, rehabilitációra szorulnak, amely jelentős anyagi terhet jelent alapítványunk számára.

Azokra a kutyákra, akiket mi mentünk, az állatvédelem mostohagyermekeire, az esetek döntő többségében altatás, méreginjekció általi halál várna.
Veletek együtt azonban, mi nemcsak esélyt adunk nekik az élethez, a gyógyuláshoz, hanem megváltozott egészségügyi állapotuk ellenére, a gyógyulásukat követően családhoz is segítjük őket.

Szinte hihetetlen, hány és hány balesetet szenvedett, lebénult kutyát tudtunk családhoz segíteni veletek!

Ahhoz. hogy minél több esélytelen kutyán tudjunk segíteni, szükségünk van folyamatosan rátok, a segítségetekre, ezért arra kérünk benneteket, hogy a most szombati napot piros betűs napként jelöljétek meg naptáraitokban és adományaitokkal segítsétek mentéseinket.

Kérjük, ne feledjétek nincs olyan, hogy kicsi, csekély adomány. Hisszük és valljuk, hogy minden felajánlás óriási kincs, mert hatalmas szív, lélek szükségeltetik hozzá.

HOGYAN SEGÍTHETTEK?

Először is OSSZÁTOK meg ezt a posztot, ajánljátok ismerőseiteknek az eseményt és ami a legfontosabb, gyertek el szombaton a Shívával az árvákért adománygyűjtő esemény 8. állomására.

Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, hogy velünk vagytok, segítitek, támogatjátok állatvédelmi munkánkat, hogy olyan sokan eljöttök mindig ezekre az eseményekre jelezvén, szívügyeteknek tekintitek a kiszolgáltatott menhelyi kutyák megsegítését.

MIRE VAN SZÜKSÉGE ÁRVA VÉDENCEINKNEK?

-jó minőségű száraz-tápra, konzervekre

-Megköszönnénk, Milgammával, immunerősítőkkel, vitaminokkal, tisztítószerek, fertőtlenítőszerek takarók, ágyneműk, törülközők, párnák, szivacsok, felajánlásával is tudnátok segíteni.
(Sérült, balesetes kutyáink miatt nagyon nagy segítség lenne Sanytol univerzális fertőtlenítő, Domestos, papírtörlők, folyékony mosószer, öblítők adományozása.)

A helyszínen, ahogyan már megszokhattátok, ismét találkozhattok az ország kutyájával, a kerekes kocsis Shívával.

Reménykedünk abban, hogy nagyon sokan kilátogattok majd szombaton és felajánlásaitoknak köszönhetően nemcsak alapítványunk sérült, beteg árváinak, hanem más menhelyek mentettjeinek is tudunk segíteni.

Várunk benneteket sok szeretettel!

Kutya-segélyszolgálat Alapítvány

AZ ESEMÉNY HIVATALOS OLDALA:

ITT TUDTOK JELENTKEZNI:

45427247_117437719148892_5677299771438530560_n