SEGÍTSETEK!  ÉVBÚCSÚZTATÓ ADOMÁNYGYŰJTŐ NAP A SÉRÜLT, ÁRVA KUTYÁKÉRT!

SEGÍTSETEK! ÉVBÚCSÚZTATÓ ADOMÁNYGYŰJTŐ NAP A SÉRÜLT, ÁRVA KUTYÁKÉRT!

SEGÍTSETEK!

ÉVBÚCSÚZTATÓ ADOMÁNYGYŰJTŐ NAP A SÉRÜLT, ÁRVA KUTYÁKÉRT!

GYERTEK EL VASÁRNAP A WESTENDBE ÉS SEGÍTSÉTEK AZ ÁLLATVÉDELMET!

2018 utolsó előtti napján idén utoljára találkozhattok Shívával, az ORSZÁG KUTYÁJÁVAL, és dönthettek úgy, hogy segítitek állatvédelmi küldetésünket.

ERRE A NAPRA KÜLÖNLEGES AKCIÓKKAL KÉSZÜLÜNK NEKTEK!

Kérjük, ne feledjétek bármely Shívalina termék megvásárlásával nemcsak a Shíva életérzést, a határtalan derűt, örök optimizmust képviseled, hanem egy nagyon fontos társadalmi ügy, az állatvédelem mellé is állsz.

Minden megvásárolt Shívalina termékkel SEGÍTESZ az árva, menhelyi állatokon! Egy Shívalina póló, egy bögre, egy könyv vagy akár egy naptár, egy ESÉLY a legrászorultabb beteg kutyáknak.

HOGYAN SEGÍTHETSZ MÉG?

Először is OSSZÁTOK meg ezt a posztot, ajánljátok ismerőseiteknek az eseményt, és ami a legfontosabb, gyertek el vasárnap a Shívával az árvákért adománygyűjtő esemény ÉVZÁRÓ 9. állomására a Westendbe!

Shívával az aluljáró szinten a Haagen Dazs kávézónál leszünk,

SZÁMÍTUNK MOST IS RÁTOK!

Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, hogy velünk vagytok, segítitek, támogatjátok állatvédelmi munkánkat, hogy olyan sokan eljöttök mindig ezekre az eseményekre jelezvén, szívügyeteknek tekintitek a kiszolgáltatott menhelyi kutyák megsegítését.

Az elmúlt időszakban minden eddiginél több súlyosan sérült, elgázolt, lebénult, beteg kutya került alapítványunk gondozásába, akik drága vizsgálatokon, életmentő műtéteken, sebészeti beavatkozásokon estek át.

Szinte kivétel nélkül mindannyian gyógyszeres ellátásra, rehabilitációra szorulnak, amely jelentős anyagi terhet jelent alapítványunk számára.

Azokra a kutyákra, akiket mi mentünk, az állatvédelem mostohagyermekeire, az esetek döntő többségében altatás, méreginjekció általi halál várna.
Veletek együtt azonban, mi nemcsak esélyt adunk nekik az élethez, a gyógyuláshoz, hanem megváltozott egészségügyi állapotuk ellenére, a gyógyulásukat követően családhoz is segítjük őket.

Szinte hihetetlen, hány és hány balesetet szenvedett, lebénult kutyát tudtunk családhoz segíteni veletek!

Ahhoz, hogy minél több esélytelen kutyán tudjunk segíteni, szükségünk van folyamatosan rátok, a segítségetekre, ezért arra kérünk benneteket, hogy a mostani vasárnapi napot piros betűs napként jelöljétek meg naptáraitokban, és adományaitokkal segítsétek mentéseinket!

Kérjük, ne feledjétek nincs olyan, hogy kicsi, csekély adomány. Hisszük és valljuk, hogy minden felajánlás óriási kincs, mert hatalmas szív, lélek szükségeltetik hozzá.

Várunk benneteket sok szeretettel!

Kutya-segélyszolgálat Alapítvány

 

naptár_2019