S.O.S MEGOSZTÁSOKAT KÉRÜNK A NAGYON BETEG GINÁNAK!

S.O.S MEGOSZTÁSOKAT KÉRÜNK A NAGYON BETEG GINÁNAK!

Gina Lolobrigida a neve annak a gyönyörű, fekete kutyának, akinek az életben maradásához azonnal vérre lenne szükségünk. Az azonnali véradás azért vált elkerülhetetlenné , mert Gina beleiben olyan paraziták találhatók, amelyek vérzést idéznek elő a kutyánál: Gina szó szerint vért ürít ilyenkor.
 Ginának eddig háromszor volt szüksége véradó kutyára, ezidáig mindig sikerült is találniuk megfelelő jelöltet, kevesebb mint 2 nap választja el Ginát az újabb beavatkozástól, olyan gazdát, aki kutyája vérének felajánlásával segítené Ginát, hosszas keresés után sem sikerült találniuk.
Már csak 1 napunk maradt, hogy megtaláljuk Gina számára azt a kutyus, aki vérének “lecsápolásával” megmentheti egykori árva sorstársa életét.
(Gina korábban kóbor kutyaként élt, amíg egy nap el nem gázolta őt egy kocsi. Hosszú hetekig sántikált Fót utcáin, ám senki nem fogadta be a sérült kutyát, míg egy nap egy fiatal hölgy ruhaboltja előtt telepedett le a teljesen elgyötört testű és lelkű Gina. A  hölgy először csak sajnálatot érzett a sérült, lomhán mozgó kutya iránt, majd barátságuk családdá kovácsolta őket. 10 éve már ennek a csodás találkozásnak, Gina pedig  szeretetével, bújós kis természetével fejezi ki háláját befogadójának.)
Ginára pénteken egy endoszkópos vizsgálat vár, amely során végre kiderülhet mi okozza nála a problémát, mi állhat betegsége hátterében.
KUTYÁSOK, ÁLLATSZERETŐ EMBEREK, kérjük, aki teheti kutyája vérének felajánlásával MENTSEN ÉLETET/SEGÍTSE GINÁT!
Desktop9