NEM SIKERÜLT! MEGHALT BUKSI!

NEM SIKERÜLT! MEGHALT BUKSI!

*UPDATE!

R.I.P. BUKSI!

KÖZLEMÉNY! ELKÉSTÜNK!

Most kaptuk a hírt, hogy habár Buksinak találtunk befogadót, mindez már mindhiába…Buksi meghalt. Véres vizelet által körülölelt elgyötört, kis testére percekkel ezelőtt találtak rá.

Sír egy kisfiú itt a telefon végén, a Buksit segítő hölgy, sírunk mi is…

Mi megpróbáltuk…R.I.P Buksi. ..🙁

 

Buksi. Ezt a nevet  kapta  az a rettegő, csont sovány kutya, aki hetekkel ezelőtt tűnt fel egy borsodi kis település, Ragály határában. A félős, beteg, nagy valószínűséggel bántalmazott  árva kutyára altatás vár. A méreginjekció általi halál várható időpontja: április 10. Hétfő, délelőtt 10 óra, ha egyáltalán életben marad addig…

A falubeliek és Buksi első találkozását vegyes érzelmek kísérték. Voltak akik látva a bizonytalan mozgású, erőtlen kutyát, félve attól, hogy valamilyen kórt “cipel” a faluba, űzni, hajtani kezdték őt, igyekezve minél messzebb tartani az új jövevényt, míg voltak, akik megszánták szegényt.

Buksi elgyötört kis testével  folyamatosan visszatért, egy kis élelem és ivóvíz után kutatva. Egy ház udvarába tévedt, amikor egy arra járó fiatal hölgy szeme megakadt a bánatos szemű kutyán. Hazavinni nem tudta, élelemmel próbálta magához csalogatni Buksit, aki csakis akkor mert enni, ha “tiszta volt a levegő.”

Buksi azonban nem maradhat a ház környékén sem. A szerdai nap során, állatorvost hívtak a kutyához, azzal a céllal, hogy elaltassák őt. A falu állatszerető embereinek közbenjárására sikerült haladékot kapni, így Buksi kapott egy utolsó esélyt.

Az állatszerető hölgy rengeteg állatvédőtől kérte, hogy legalább egy poszttal segítsenek, senkitől még csak választ sem kapott, ezért utolsó szalmaszálként belém kapaszkodott. Ahogy megláttam Buksi meggyötört kis arcát, habár jómagam is folyamatosan harcolok az idővel, mielőtt elindultam volna a kórházba, még megírtam a remény sorait.

Arra kérem Önöket, aki teheti fogadja be ezt a reményvesztett kutyát, megmentve ezáltal egy ártatlan, segítségre váró életet. Buksi, aki most még fél az emberi tekintettől, cikkünkkel egy utolsó esélyt kap, esélyt arra, hogy egy olyan szempár figyeljen fel rá, aki mélyen átérzi egy elesett kutya sanyarú sorsát, majd átgondolt, felelősségteljes döntés után, Buksi megmentésére siet.

Desktop6_Easy-Resize.com