RÉMÁLOM + 1HALOTT! 16 ÉVES KISLÁNYRA TÁMADT EGY GAZDÁS,  VÉRENGZŐ KUTYA! A KISLÁNY KUTYÁJA SZÉTTÉPVE!

RÉMÁLOM + 1HALOTT! 16 ÉVES KISLÁNYRA TÁMADT EGY GAZDÁS, VÉRENGZŐ KUTYA! A KISLÁNY KUTYÁJA SZÉTTÉPVE!

Magas C-ről kezdünk és már most elnézést kérünk a hangnemért, de annyira megviselt minket az eset, hogy ki kell adjuk magunkból az elkeseredett dühöt, amit a megölt kiskutya és a megtámadott, súlyosan megsérült kislány miatt érzünk!

Na, akkor durr neki!

Hogy az I. fa@záért nem lehet vigyázni egy gazdának a saját kutyájára? Mit keresett felügyelet nélkül az utcán egy gyilkos ösztönökkel “megáldott” kutya, akinek gazdája van?

Tegnap délután egy kislány PÓRÁZON sétáltatta kiskutyáját Tárnokon, amikor egy arra kóborló nagytestű, gazdás kutya rájuk támadt! A kiskutyát secperc alatt széttépte, aki ott a helyszínen szörnyethalt, a beszámolók szerint a támadó kutya felkoncolta szegény védtelen csöppséget. Majd a kislány következett, akinek a karját kezdte el tépni.

A kislány túlélte a támadást, ám sokkos állapotban, súlyos sérüléssekkel szállították kórházba! Egy biztos, soha nem fogja feldolgozni ezt a traumát, amit egy felelőtlen gazda okozott!

A megvadult kutya gazdája elismerte a felelősségét, de mit érünk vele? Mit? Megússza, simán, minden jogkövetkezmény nélkül!

Az ártatlan kiskutya meghalt, a kislány kezén-karján pedig egy elejtett bocsánatkérés nem segít!

Nem érdekel, hogy szimpik leszünk-e vagy sem, de az ilyen felelőtlen gazdát örökre eltiltanánk az állattartástól!

Saját kutyáját is veszélybe sodorta, akire hatóság megfigyelés után, valószínűsíthetően HALÁL, ALTATÁS vár.

Te mit tennél, ha a te és a kutyád így járna? Hogyan dolgoznád fel, hogy a szeretett állatod ilyen brutális körülmények között lelte halálát!

Mi sehogyan…Belebetegednénk a történtekbe.

Az ilyen gazdákra is kéne jogszabály, mert amíg megússzák és nem lesznek példás, elrettentő büntetések, addig ez lesz, ártatlan életek vesznek oda, felelőtlen emberek miatt!

Ez így nagyon nem okés, nagyon nem!

 

beus8

 

Hír forrása: Blikk