OSSZÁTOK! KÉRJÜK, TÁMOGASD RICSI, A PINCSI OPERÁCIÓJÁT!

OSSZÁTOK! KÉRJÜK, TÁMOGASD RICSI, A PINCSI OPERÁCIÓJÁT!

 

Ricsi, a pincsi 14 éves apókánkra újabb orvosi beavatkozás vár.

Ricsit, az utolsó pillanatban sikerült megmentenünk a biztos haláltól. A mezőn kóborló szörnyen elhanyagolt állapotban lévő,  vak és süket kutyára életveszélyes állapotban talált rá egy állatbarát.  Azonnal orvoshoz vittük a kutyát, ahol a vizsgálatok megállapították, Ricsi ökölnyi nagyságú hasfali sérvében béldarabokat találhatók ami hasi katasztrófát eredményezhet. Az operáció sikerült, ezt követően jelentkeztek a súlyos szemproblémák.

Sajnos, hiábavalónak bizonyult Ricsi kezelőorvosainak igyekezete, hogy megmentsék szemei eltávolítását. A kezdeti javuló tendencia után Ricsi szembetegsége az utóbbi napokban súlyosbodni kezdett., folyamatosan folyik a gennyes könny belőlük, a rendszeres, nagyon drága gyógyszeres kezelések, szemcseppek ellenére.

Ricsi szemeit a mai nap egy szemspecialista megvizsgálta és a szemgolyók azonnali eltávolítását javasolta.

Mostanra már Ricsinek komoly fájdalmai vannak, ezért nem nézhetjük tétlenül szenvedését. Ricsi betegségei ellenére nagyon vidám, energikus kutya, tele életkedvvel, ezért az altassátok le duma szóba sem jöhet nálunk!

HATÁROZOTT NEMET MONDUNK ISMÉT AZ ALTATÁSRA! MI ÉLETEKET MENTÜNK, ESÉLYT ADUNK!

Amíg egy kutya élni akar, nekünk kötelességünk őt óvni, szeretni, gondozni és mi mindig ezen állatvédelmi alapelvek mentén járunk el.

Kérjük, aki tud, segítse, támogassa Ricsi operációját.

 

Kérjük, a közlemény rovatba beírni szíveskedjenek, “Ricsi a pincsi”. Köszönjük!

SZÁMLASZÁMUNK: ( CIB BANK) 10700378-43277007-51100005
IBAN: HU67 10700378 43277007 5110 0005
SWIFT: CIBHHUHB
PAYPAL:
http://www.kutyasegelyszolgalat.hu/paypal/

 

Desktop53