OSSZÁTOK! ISMÉT GYŐZÖTT AZ IGAZSÁG!

OSSZÁTOK! ISMÉT GYŐZÖTT AZ IGAZSÁG!

A Csutkarozi menedéke mindenese, Szatmári Andrea egykori percdíjas jósnő neve sokaknak ismerősen csenghet, akiknek nem azok kedvéért egy kis múltidéző:
14625472_1156888101061903_951983426_n
Szatmári mindent megtesz, hogy a lebénult Shíva gyógyulását megakadályozza..
 
Szatmári jósnő, amióta lelepleződött , több szervezettel egyesülve mindent megtesz az ellehetetlenítésemért, alapítványunk tönkretételéért. (A miértekre most nem térnék ki, fognak még ezek a partner állatvédő szervezetek alkalmat biztosítani, ezek taglalására.)
 
Szatmáriék moráljáról mindent elmond, hogy gúnyoldalakat működtetnek, kisgyerekek képeit használják fel mocskolódásaikhoz, semmi sem szent nekik.
Miközben mi minden erőnket megfeszítjük, hogy segítsünk a lebénult vagy esélytelen állatokon,folyamatosan mentünk,  Szatmári Andrea és kebelbarátnője, a Lelenc egyesület vezetője Tenner Anna, miután állatvédőként nem sikerült lejáratniuk, legutóbb szakmailag, újságíróként próbáltak tönkretenni, természetesen ismét nagyon gerinces módon, csendben, a háttérben.
 
A jó Istennek köszönöm, hogy ördögi tervük ismét zátonyra futott: a Magyar Újságírók Országos Szövetségének etikai bizottsága elmeszelte Tennerék kérelmét.
 
Ja és mielőtt szó érné a ház elejét, hadd ne létezzek már megszűnni magánemberként, ezért hangsúlyozandó ezeket a sorokat, nem újságírói minőségemben írtam.
Természetesen kerestem Tenner Annát és Szatmárit is, hogy segítsenek nekem annak megfejtésében, mikor jártam el újságíróként etikátlanul velük szemben. akik kinyomták telefonjaikat.
Segítsetek! Szatmáriék morálját  milyen etikai bizottsága tárgyalja? 😀
 
A beérkező üzeneteink között az alábbi levél fogadott ma:
 
“Tenner Anna,
Lelenc Kutyamentő egyesület
Budapest
 
 
Tisztelt Tenner Anna,
 
tájékoztatjuk, hogy a MÚOSZ Etikai Bizottsága 2017. szeptember 5-i, a nyári szünet utáni első ülésén megtárgyalta az Ön által, mint írta, több állatvédő szervezet támogatásával megfogalmazott beadványt Wegera György, a Kutya-segélyszolgálat elnöke, a MÚOSZ tagja ügyében.
A Bizottság eljáró tanácsa a beadvány és mellékletei, valamint Wegera György honlapja és Facebook-oldala tartalmának tanulmányozása során arra a megállapításra jutott, hogy az Ön/Önök által sérelmezett dolgok nem újságíró etikai természetűek, illetve, hogy Wegera György a kifogásolt tevékenységet nem újságírói minőségében fejtette ki. Következésképpen az ügy nem tartozik illetékességi körünkbe.
 
Azt ugyanakkor meg kell jegyeznünk, hogy mind Wegera Györgytől, mind Önöktől elvárható: a közösségi online felületek használatakor mindenkor betartsák és virtuális közösségeik tagjaival betartassák a “netikett-et” – a hálózati kommunikáció illemszabályait. Jelen sorainkat másolatban Wegera György is megkapja, és bízunk benne, hogy megszívlelve észrevételünket, Facebook-oldalát rendszeresen moderálja. “
Desktop28
Szatmári évekig dolgozott televíziós jósnőként, majd állatvédő varázsolta önmagát…

Szatmáriról bővebben itt olvashatnak…

CSUTKAROZI-SZATMÁRI ANDREA: HAZUGSÁGOK HÁLÓJÁBAN!