NAGYON NAGY BAJBAN VAGYUNK!   ELADÓSODTUNK! MILLIÓS NAGYSÁGRENDŰ A TARTOZÁSUNK!

NAGYON NAGY BAJBAN VAGYUNK! ELADÓSODTUNK! MILLIÓS NAGYSÁGRENDŰ A TARTOZÁSUNK!

S.O.S OSSZÁTOK!

NAGYON NAGY BAJBAN VAGYUNK!

ELADÓSODTUNK! MILLIÓS NAGYSÁGRENDŰ A TARTOZÁSUNK!

Hiába a szív és az akarat eljutottunk anyagi teljesítőképességünk végére.

Szinte a nulláról kell újra kezdenünk.
A mai nap már csak 6000 forint van a folyószámlánkon!

Soha nem volt még ilyen fontos az anyagi segítségetek!

Nélkületek vége lehet mindennek!

Ha oldalunk követői közül 1000-en segítenek egy picivel, megértik és tényleg szívükön viselik alapítványunk mentési munkáját, akkor reménykedhetünk a folytatásban, akkor meg tudjuk menteni azokat a sérült, elgázolt, lebénult kutyákat, akikre nélkülünk, nélkületek élet helyett biztos halál, altatás vár.

TÁMOGATÁSODDAL ŐK IS ESÉLYT KAPNAK AZ ÉLETHEZ!

KÉRJÜK, SEGÍTS! KÖSZÖNJÜK NEKED!

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY:

SZÁMLASZÁMUNK:

CIB BANK: 10700378-43277007-51100005
IBAN: HU67 10700378 43277007 5110 0005
SWIFT: CIBHHUHB

PAYPAL: http://www.kutyasegelyszolgalat.hu/paypal/

HOGYAN JUTOTTUNK IDE?

Az elmúlt két évben, a folyamatos mentések miatt, nem volt egyetlenegy olyan hónapunk sem, ahol a magas orvosi, rehabilitációs, gyógyszeres költségek ne haladták volna meg a beérkezett adományaitok összegét.

Méltatlan és fájó amit most le kell írnunk: a segítségetek nélkül vége lehet a csodás tündérmeséknek, vége lehet annak a 2 éve tartó szárnyalásnak, amivel Shívákat hoztunk vissza a fénybe, az életbe.

Pedig büszkén és bátran jelenthetjük ki, hogy ma Magyarországon alapítványunk, a Kutya-segélyszolgálat menti a legtöbb balesetet szenvedett, gerincsérült kutyát.

Boldogan konstatálhatjuk azt a tényt, hogy a gondozásunkba került sérült kutyákat, egyedülálló módon családhoz is segítjük, ami óriási teljesítmény, főleg annak tükrében, hogy a hazai menhelyek nemhogy lebénult kutyáknak, sokszor az egészségeseknek sem képesek családot találni.

Mi veletek együtt elértük a lehetetlen!
Nem egyszer, nem kétszer, hanem nagyon sokszor!

Olyan kutyákat gyógyíttattunk meg, hoztunk vissza a halál torkából, majd csodával határos módon adtunk örökbe, akikről mindenki lemondott, akikre mindenki csak legyintett, majd savanyú hitetlenkedéssel csak néztek, amikor egymás után segítettük örökbe fogadó családhoz a gerincsérülteket.

Mi mertük felvállalni az állatvédelem mostohagyermekeit, a legköltségesebb mentéseket.

Nálunk 2-szer 5-ször, 10-szer nagyobb bevétellel rendelkező állatvédelmi szervezetek giga szponzori háttérrel, kiterjedt német, osztrák, svájci kapcsolatrendszerrel töredékét sem tudják felmutatni ezeknek a költséges, lelkileg és minden szempontból extra kihívásokkal járó mentéseknek.

Soha ne feledjétek, hogy a VALÓDI ÁLLATMENTŐK ti vagytok, akiket oly sokszor ledegradálnak, megsértenek, lenéznek, fotel harcosnak minősítenek, arrogáns, átláthatatlanul működő, krónikus mentés-stopban szenvedő, évek óta gondozóhely nélkül létező szervezetek.

Mi, alapítványunk csapata, önkéntesei valójában csak HÍRNÖKEI vagyunk annak a tiszteletreméltó, jóság és hit táplálta állatszeretetnek, amivel felemelitek a legkiszolgáltatottabb életeket, amivel

SORSOKAT ÍRTOK ÁT, SORSOKAT TEREMTETTEK.

42304071_502047163538415_1630970945407549440_n