KIEMELT! NINCS MEG GÉZA, AZ ÁCSI BÁNTALMAZOTT KUTYA!

KIEMELT! NINCS MEG GÉZA, AZ ÁCSI BÁNTALMAZOTT KUTYA!

Nemrég sikerült beszélnünk a Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjével aki megerősítette nekünk, hogy továbbra sincs meg Géza kutya, akit brutális kegyetlenséggel bántalmazott 82 éves gazdája, a tegnapi délelőtt folyamán.

A kutya elmenekült a verés helyszínéről és habár egész éjszaka kerestük, sajnos nem sikerült őt megtalálnunk. A késő esti órákban, az idős úr portáján találtunk egy véres vasvillát, reménykedünk abban, hogy ez az eszköz nem játszott szerepet a súlyosan bántalmazott kutya történetében. Sokan írnak nekünk, hogy biztos valahol pihen a kutya, vagy elvonult szegény utolsó erejével meghalni, egy biztos még mindig nincs nyoma Géza kutyának.

A RENDŐRSÉG HIVATALOS KÖZLEMÉNYE:

“A Komáromi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 82 éves ácsi lakos ellen.

A gyanúsított 2017. március 19-én 9 órakor ácsi lakóháza udvarán egy vascsővel több alkalommal megütötte közepes testű kutyáját.

A helyszínre érkező járőröknek a férfi elmondta, hogy az eb a lyukas kerítésen át megszökött, ezért fegyelmezési szándékkal bántalmazta.

A rendőrök a fás kamrában tárolt, 2 méter hosszú, 2 centiméter átmérőjű csövet lefoglalták és a férfit a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetőjét gyanúsítottként kihallgatták, aki tettét beismerte.”

Kép, hír forrása: police.hu