LEBUKOTT A LELENC!  GYŰJTÖTT, MAJD ELALTATTÁK BOLDIZSÁRT!

LEBUKOTT A LELENC! GYŰJTÖTT, MAJD ELALTATTÁK BOLDIZSÁRT!

FELHÁBORÍTÓ!

A LELENC GYŰJTÖTT,  MAJD ELALTATTÁK SHÍVA HASONMÁSÁT, BOLDIZSÁRT!

A Lelenc vezetője, Tenner Anna ( Csutkarozi-Szatmári Andrea legfőbb szövetségese) évek óta ellehetetleníteni igyekszik alapítványunk munkáját, amit a gerinctörött, lebénult kutyák életének megmentéséért teszünk.

Tennerék legutóbbi “jócselekedete” mellett azonban már nem mehettünk el szó nélkül, főleg annak tükrében, hogy folyamatosan a mi mentéseinket bántják, piszkálják, gúnyolják.
A Shívára kísértetiesen hasonlító gerincsérült kutya Boldizsár életéért egy emberként izgultunk.

Féltünk azonban, hogy  újra át kell élnünk amit a magyar állatvédelemben oly sokszor már,  vagyis ha nem hozzánk kerül a gerinctörött kutya, beindul a gyűjtés, majd a kutyát elaltatják.

 

NÁLUNK ÉLNEK,ÉLHETNEK,

MÁSHOL AZ ESETEK DÖNTŐ TÖBBSÉGÉBEN ELALTATJÁK A LEBÉNULT KUTYÁT!

Alapítványunk az elmúlt hónapokban 20 gerincsérült/törött kutyát mentett, 18 életét Veletek együtt megmentettük.

Ez a szám a Lelenc esetében, aki hozzánk képest jóval több adományból menthet, mégis  mindössze 1 gerincsérült kutya életét mentették meg a mostani, Boldizsár esetéig.

Míg nálunk 20-ból 18 élet megmenekült, addig a Lelencnél 3-ból 2 kutyát elaltattak az elmúlt hónapok folyamán.

 

TENNER  BEISMERTE!!!!

ELALTATTÁK A GERINCTÖRÖTT BOLDIZSÁRT IS!

De Tenner hazudott is!

Na most kapaszkodjatok meg, mekkorát füllentett a Lelenc! Ezt a poszt azóta nem látható a Lelenc oldalán! Vajon hova tűnt? Ott villog a Lelenc számlaszáma!

47045864_1892679680781447_4342279723724832768_n

 

Majd ezt írják közleményükben:

“Nem gyűjtöttünk. Aki a rajongói közül tud mutatni olyan posztot, amelyben ez történt, emeljük kalapunkat, mert nem történt pénzgyűjtés.”

 

A Lelenc tehát gyűjtött Boldizsárra, amit bizonyítottunk is, ezért megkérjük a Lelencet, emeljék kalapjukat, ahogyan a közleményükben ígérték.  

47117561_268021603825105_80825688168333312_nA Lelenc nem csak a gyűjtéssel kapcsolatban hazudott!

Közleményükben azt írják:

” Nem_ indult gyűjtés, amíg nem is lehetett tudni, hogy mi a diagnózis, hogy mire van szüksége Boldinak, hogy az mennyibe fog kerülni addig nem is szokásunk gyűjtést kiírni.

Ezzel szemben a tény,hogy a Lelenc gyűjtésbe kezdett, majd elaltatta a gerinctörött Boldizsárt.

Szintén ellentmondás a Lelenc közleményében:

“Boldi élettel összeegyeztethetlen sérüléseket szenvedett, az intenzív osztály orvosa és a sebész egyértelmű megállapítása után az eutanázia mellett kellett döntenünk.
Egy sérült kutya nálunk nem pénzkérdés…Mindenkit nem lehet megmenteni.”

 

47078991_262493031106543_6304550440457469952_n
Fizetett hirdetésekben szórja szét hazugságait a világhálón a Lelenc.

 

A Lelenc tudva azt, hogy élettel össze nem egyeztethető sérülése van a kutyának, miért hagyta Boldizsárt szenvedni napokig?

Felháborító, hogy egy olyan kutyára írt ki a Lelenc gyűjtést, akinek az élettel összeegyeztethetetlen sérülése volt.

Tényleg semmi sem szent már? Egy  halálra ítélt kutyából is pénzszerző eszköz lesz” állatvédelem” címszó alatt?

FONTOS!

A kettétört gerincű vagy súlyos gerincsérült kutyákat, azonnal altatásra ítélik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy el kell altatni őket.

Patrikot, Sárikát, Shívát, Rozit, Fannit, Kókuszt, Mázlit  és sorolhatnám még hosszan a súlyosan gerincsérült, kettétört gerincű kutyáinkat,akiket halálra ítéltek, mi azonban küzdöttünk értük és mai napig szerető, boldog családban élnek.

 

Nincsenek szavak arra, amit a Lelenc tett!

Morális kötelességünk felemelni a szavunkat a legkiszolgáltatottabbak, a lebénult kutyák védelmében!

Mert ha mi, állatvédő szervezetként, a végsőkig képesek vagyunk küzdeni értük, otthonunkba fogadjuk, ápoljuk, gondozzuk a gerincsérülteket, addig a minket mocskolóktól, rágalmazóktól annyit legalább elvárhatunk, hogy ne éljenek vissza egy lebénult kutya, nyomorával,  szomorú helyzetével.

Kérjük, ne feledjétek!

Alapítványunknál  10-ből- 9 gerincsérült kutya megmenekül, esélyt kap a gyógyuláshoz, az élethez, majd kerekes kocsis kutyaként szerető családban élhet, míg az állatvédő alapítványok jelentős részénél, a gerincsérült kutyák altatásra ítéltetnek.

 

TENNER, A CSUTKAROZI “BARÁT”!

A LELENC VAJON A KETTÉTÖRT GERINCŰ  SHÍVÁT IS HALÁLRA ÍTÉLTE VOLNA?

Már csak azért is figyeltük kiemelten a Lelenc “mentését”, mert 2016-ban, amikor Shívát hazugságok és rágalmak közepette el akarták szakítani tőlem, pont a Lelenc volt az, aki a háttérben lepaktált Csutkarozi-Szatmári Andreával és biztosította volna a helyet a Lelenc tanyán Shívának.

A kérdés az, hogy meddig? A kérdés az, milyen érdek fűzte ehhez a Lelencet?

Desktop28
A percdíjas jósnő, Csutkarozi-Szatmári , aki elvarázsolta a lebénult Shíva adományát, “állatvédelmi jó-barátja” a Lelences Tenner Annának.

 

A mostani tragikus események tükrében még valóságosabbnak tűnnek akkori félelmeim, hogy Shívát is lealtatták volna, a gyűjtést követően, ha sikerült volna elszakítani tőlem, majd mivel folyamatosan azzal rágalmaztak, hogy Shíva nincs ellátva nálam, szenved, rám kenték volna az egészet, hogy hát szegényke Wegera miatt lebetegedett és “el kellett” engednünk.

Jót nevethettek volna a markukba, a Shíva adomány Szatmáriéknál, Wegerát pedig végérvényesen kinyírták.

Shíva és Wegera minden bántás és hazugság ellenére maradt az állatvédelemben: alapítványunkkal és veletek együtt mi megmentjük a legesélytelenebb kutyákat.