BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK! 2018 A GYŐZELMEK ÉVE VOLT!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK! 2018 A GYŐZELMEK ÉVE VOLT!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

2018 A GYŐZELMEK ÉVE VOLT!

KÖSZÖNÜNK NEKTEK MINDENT!

Igen! Ezt a napot is megéltük és velünk együtt megélhették azok a szerencsétlen sorsú kutyák, akik nekünk, közösségünk összefogásának köszönhetnek mindent.

A győzelem a mi szótárunkban egyet jelent az ÉLETTEL.

Hihetetlen és csak a jó Isten csodás erejének tudható be, hogy honnan hoztunk vissza életeket, milyen reményvesztett helyzetekből sikerült a felépülés védenceinknek.

És mi tényleg azokat mentjük, akik senkinek nem kellenek, akikről lemondanak, feleslegesnek, életképtelennek, nyűgnek tekintenek.

Beleborzongok, amikor azokra az ártatlan életekre, gondolok, akik ha mi nem vagyunk, már nem lennének.
Hálát érzek ha felidézem lelkemben a legszívbemarkolóbb mentéseinket.

Patrikot, a gerincen-lőtt kutyát, aki magatehetetlenül várt a halálra, tél közepén, hóban, fagyban, egy rozoga ólban. A kórházba érve derült ki, hogy örökre lebénult altatást javasoltak az orvosok.

Mi megmentettük őt, úgy, hogy még a kórházból is kitették elviselhetetlen szagára hivatkozva.

A lebénult Patrik gyógyulásáért hónapokon át küzdöttünk, majd csoda történt és családhoz segítettük őt.

Atyaég! És ott van a 15 éves Viktória mamó életének megmentése, aki 2 kilós daganattal életének végét járta egy kapualjban, miközben undorral fordultak el tőle az emberek.

És Rocky? Uhh, az ő mentése sem volt semmi. 7 óra volt már csak hátra az életéből, a “kedves” gazda” hagyta, hogy a nagybeteg, nyaktól lefelé teljesen lebénult kutyája elfeküdve, esőtől ázva napokon át szenvedjen, majd felhívott egy állatvédő nőt, aki egyeztetett egy állatorvossal, hogy másnap reggel mennek és elaltatják a kutyát.

Mi azonban közbeléptünk, a kora hajnali órákban elhoztuk a kutyát, és hónapokon át tartó kezeléseknek köszönhetően Rocky felépült.

Hercules, a vakon bolyongó senki kutyája, akit elgázoltak, lebénult, majd befogadtam őt és sikerült talpra állnia, sőt betegségei ellenére, boldog kutyát faragtam belőle.

Sára, Suba,a lebénult kutyák, akiket eldobtak, ma pedig újra járnak, jajj vagy ott van Oszkár. Istenem!

Mennyit izgultunk érte, hogy tudjon kakilni, ami napokon át reménytelennek tűnt. Már kezdtünk lemondani róla, amikor megtörtént a nagy dolog és Oszkár ma is velünk élhet.

Bobóka a fókakutya, Gufi, Csarolina. Brúnó, Amira, Kevin, felsorolni is lehetetlenség milyen sok életet mentettünk idén.

Róluk mindenki lemondott, mert drágák, költségesek, problémásak, esélytelenek.

99 %-ban tényleg a győzelmek éve volt 2018!

Voltak azonban elveszített csatáink, amiből a legfájóbb Abigél elvesztése, akinek a gázolás következtében súlyosan sérült több helyen is a gerince. Őt is otthonomba fogadtam.

Ártatlan kis tekintete, amivel kérően nézett rám, Teddi macijára örökké elkísér.
Mint ahogyan annak az egyetlen és Abigél életének utolsó éjszakának az emlékét sem feledem, amikor Shívával virrasztottunk Abigél ágya mellett.

Abigél elvesztésekor úgy éreztem nincs tovább, teljesen összetörtem.

A fájdalmak, veszteségek, remények romjaiból mindig ti állítottatok fel.

Ti vagytok nekünk a minden!

Az erő, a szeretet, a hit, a jóság, a gyógyulás, az esély, az ÉLET.

Köszönök nektek mindent és csak egyet kívánok, maradjatok mellettünk, álljatok továbbra is mellénk a legesélytelenebb kutyákért vívott embert próbáló küzdelmeinkben.

A Kutya-segélyszolgálat Alapítvány elnökeként kívánok nektek Boldog Új Évet és köszönöm meg nektek, orvosainknak, támogatóinknak, önkénteseinknek, munkatársainknak az egész éven át tartó támogatást, segítséget.

Maradok tisztelettel:

Wegera György

Kutya-segélyszolgálat Alapítvány

Újév