VELED VAGYUNK CONNOR! MOST MŰTIK A GERINCSÉRÜLT KUTYÁT!

VELED VAGYUNK CONNOR! MOST MŰTIK A GERINCSÉRÜLT KUTYÁT!

Ezekben a percekben kerül sor arra a komoly orvosi beavatkozásra, amely a gerincsérült, lebénult Connor elcsúszott csigolyáinak rögzítését szolgálja. Habár továbbra sem megoldott Connor elhelyezése, mivel erre a napra volt kitűzve az operáció időpontja, nehéz döntés elé kerültünk: vagy elaltattatjuk  a kutyát, vagy esélyt adunk neki, még úgy is, hogy most még mi sem tudjuk, hogy a műtétet követően hol kezdheti majd el a rehabilitációját.

Egy olyan rehabilitációs központra ( kertkapcsolatos házra) lenne szükségünk, ahol a sérült, lebénult, idős, beteg kutyákat, akiket nagy számban mentünk, elhelyezhetnénk. A rehabilitációs központban szakemberek, gondozók bevonásával oldanánk meg a kutyák fejlesztését, gondozását.A rehabilitációs központban lakó kutyák örökbefogadási esélyeiket jelentősen növelnék azok a videók, amelyekkel számtalan, esélytelen kutyát sikerült már családhoz segítenem.

Szomorú, hogy egy kertes házon múlhat a magyarországi gerincsérült, balesetet szenvedett kutyák későbbi sorsa. ( Az utóbbi hónapok mentéseiből láthatják, ha sérült kutyákról van szó, mi megyünk, erőnkön felül teljesítünk.)

Connorról,  -akinek egy baleset következtében, olyan súlyosan sérült a gerince, hogy annak az  esélye, hogy újra járjon teljesen kizárt, így  kerekes kocsis kutyaként élhet tovább, – lemondott a családja.

A legegyszerűbb választás volt ez számukra,  felesleges nyűgként, teherként definiálni a szerencsétlenül járt kutyát. Egyszerűbb, mint elgondolkodni azon mit és miért csatangolt az utcán a fiatal kutyus, miért nem figyeltek jobban rá.

A valódi nehézség részét mi vállaltuk, azzal, hogy esélyt adtunk neki, nem engedhettük, hogy elaltassák őt. Miért, mégis miért kellett volna halálra ítélni egy mozgássérült, egyébként teljesen egészséges kutyát, akire még, fiatalságából adódóan nagyon szép, boldog, fájdalommentes, családban eltöltött évek várhatnak.

Csak mi tarthatjuk Connort életben, már csak mi maradtunk neki: közösségünk, amely egy emberként áll ki a legesélytelenebb kutyák életének szebbé tételéért vállalt küzdelmünkben.

Connor mai műtétjének ára : 200.000 forint, kérjük, aki teheti támogassa a gyógyulását.

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY- A LEGESÉLYTELENEBB, ÁRVA KUTYÁK SZOLGÁLATÁBAN!

SZÁMLASZÁMUNK: CIB BANK 10700378-43277007-51100005
IBAN: HU67 10700378 43277007 5110 0005

SWIFT: CIBHHUHB

PAYPAL: http://www.kutyasegelyszolgalat.hu/paypal/

 

Desktop5