SIKERÜLT MEGOLDANI A BATTONYAI FAGYOSKODÓ KUTYA SORSÁT!

SIKERÜLT MEGOLDANI A BATTONYAI FAGYOSKODÓ KUTYA SORSÁT!

UPDATE:

SIKERÜLT!!!

Elhozták a napok óta fagyoskodó kutyát, akiben nem volt chip,a gazda lemondott a kutyáról, így a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány gondozásába került Juci!

Köszönjük Veronika!
Köszönjük Német Juhászkutya Fajtamentés!
Köszönjük Mindenkinek!!!!

 

Hiába az egész-napos szervezés, a törvényes keretek közötti mentési munka, a helyszínen tartózkodó Német Juhászkutya Fajtamentés állatvédői és Veronika is arról számolt be oldalunknak, hogy nagyon úgy fest, feleslegesnek bizonyult minden próbálkozás, a KUTYA MARAD.

Felfoghatatlan számunkra a döntés, hiszen Veronika elmondása szerint, a helyszínelés alatt is végig nyüszített, sírt a kutya annyira fázott.  A napok óta a kutyáért küzdő Veronikát sokkolta a hír, értetlenül áll a hatóság intézkedése előtt.

” Itt van minden fénykép, bizonyíték a kezemben, a fotókon, mégis mi kell még, hogy megállapítsák állatkínzás történt ? Nem látják, hogy most sincs bezárva a pajtába a kutya,ahogyan korábban ezt a gazda állította, ez a kutya itt fog megfagyni – méltatlankodott az elkeseredett battonyai állatvédő.

A Német Juhászkutya Fajtamentés állatvédői arról is beszámoltak, hogy a délután folyamán a helyi állatorvos is látta a kutyát, aki mindent rendben talált,  a kutya jó fizikai állapotáról beszélt.

A Német Juhászkutya Fajtamentés állatvédői, akik felajánlották a költségek kifizetését, hiába kérték a helyszíntől 17 kilométerre lakó hatósági állatorvos közbenjárását, az ingerülten reagált a kései háromnegyed hetes megkeresésre.

FOLYAMATBAN VAN!

A kiérkező rendőrök a helyszínelést követően, a szomszédos településre mentek, próbálják elérni a kutya tulajdonosát.

Német Juhászkutya Fajtamentés  önkéntesei több száz kilométert utaztak,Veronika napok óta küzd, hogy segítsenek a kutyán, az összefogás, az állatszeretet most mégis kevésnek bizonyult, a fagyoskodó németjuhászra  további, pokolian nehéz órák várnak.

CIKKÜNK A KÉSŐBBIEKBEN FRISSÜL!

16216057_1451908354820706_289660937_n