SHÍVA ÜGY: ÁTVERVE! TOVÁBBRA SINCS ÍRÁSOS ÖRÖKBEFOGADÁS!

SHÍVA ÜGY: ÁTVERVE! TOVÁBBRA SINCS ÍRÁSOS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Nincsenek is szavak arra, amit Csutkarozi Menedéke/ Szatmári Andrea,  Állatvédő Egyesület Veszprémmel  karöltve Shíva örökbe adását illetően folytat.

Csutkarozi Menedéke miután elvarázsolta Shíva adományát, minden lehetséges eszközzel próbálta megakadályozta a beteg, lebénult kutya gyógyulását. Szatmári Andrea-Csutkarozi menedék mindenese, a múlt heti élő telefonos beszélgetésben többször is kínos hazugságokba keveredett önmagával, a veszprémi szervezet megbízottja pedig megígérte a héten pont kerül a kellemetlen ügy végére. A veszprémiek többszöri megkeresésemre sem válaszoltak. Kerestem az egyesület elnökét, megbízottját, senki még csak válaszra sem méltatott.

Gondolom, önök közül is sokakat elgondolkodtatnak a következő kérdések:

 

Vajon milyen érdek fűzheti az Állatvédő Egyesület Veszprémet a csalás, sikkasztás, rágalmazás gyanúja miatt eljárás alá vont Szatmári Andrea/ Csutkarozi Menedékéhez? Miért gördít további akadályokat a veszprémi szervezet Shíva írásos örökbefogadása elé? Miért lett hirtelen ilyen fontos nekik Shíva, a gerincsérült kutya, akit korábban altatni akartak, akit egyszer sem látogattak meg, az elmúlt 8 hónap alatt? Miért ígérte meg H. Zsolt a veszprémi egyesület képviselője, hogy a héten írásban is rögzítjük Shíva örökbe fogadását, ha többszöri megkeresésemre sem érkezik válasz ?

Miért akadályozzák egy gerincsérült kutya boldogságát, családba kerülését?

A következő levéllel kerestük ma meg a veszprémieket.

Sajnos nem marad más választásunk, minthogy a veszprémiek nyakára járjunk. A legelszomorítóbb, hogy nem csak Shíva, hanem segítségre váró, ileltve gondozásunkba lévő árváink sorsát is veszélyeztetik kisded játszmáikkal.

 

Állatvédő Egyesület Veszprém

Képviselője részére 

 

 

A múlt heti élő adásban telefonon, szóban megállapodtunk Shíva írásbeli örökbe adásával kapcsolatban, melynek rögzítésére a héten került volna sor.

A megállapodásban vállalom, hogy harmadik fél részére Shívát nem adom át, sajátomként kívánok róla gondoskodni, ahogyan ezt eddig is tettem.

A CsutkaRozi/ Szatmári Andreával történt Shíva örökbe fogadásáról szóló szóbeli megállapodás értelmében,   az általam Shívára gyűjtött adományokról szóló számlák  betekintéséhez továbbra is ragaszkodom. 

Telefonos beszélgetésünk során többször is megerősítetted, hogy Szatmári Andrea ügyvédem jelenlétében,  hajlandó betekintést nyújtani az általam Shívára gyűjtött felajánlásokba, a banki és paypal számlákba.

Akkor mégis mi akadálya Shíva írásban is rögzített örökbe fogadásának? 

Miért nem veszi fel a telefont, senki a veszprémiek illetve csutkarozi részéről?

Kérem a mai napon jelezd felém, hogy az írásbeli szerződés  aláírására mikor kerülhet sor.

 

Budapest, 2017-06-16          

 

                                                                                              Tisztelettel:

                                                                                              Wegera György

 

SHIVAVINA