SHÍVA-BOTRÁNY: EGY BOLDOG KUTYA ÉLETE NEM ALKU TÁRGYA!

SHÍVA-BOTRÁNY: EGY BOLDOG KUTYA ÉLETE NEM ALKU TÁRGYA!

A mai nap folyamán a veszprémi egyesület egy közleményt jelentett meg oldalán, amelyben Shíva tulajdonjogának rendezését, állatvédő szervezetek bevonásával, igazságosztó gyűlésen beszélné meg.

A VESZPRÉMI SZERVEZET ULTIMÁTUMÁT ITT OLVASHATJA!


Hogyan is vennék részt egy olyan eseményen, amit velem előzetesen nem egyeztettek, és ami valótlan állításokon nyugszik?

Miért jelentettek fel   a veszprémiek kutyasikkasztásért? Ha valóban Shíva érdeke lenne nekik a fontos, akkor miért nyomták rám folyamatosan a telefont, hosszú hónapokon át, amikor Shíva örökbefogadása kapcsán kerestem őket?

Mi köze van Shíva ügyéhez Tenner Annának, a Lelenc vezetőjének, az Érdi civileknek, vagy a Hangya közösségnek?

Milyen érdek fűzi ezeket a szervezeteket Shíva életének tönkretételéhez?

Shíva már “révbe ért”. A Csutkarozi Menedekével- Szatmári Andreával  kötött megállapodás értelmében Shívát már örökbe fogadtam. Miért nem szerencsétlen sorsú kutyákért harcolnak csutkaroziék vagy a veszprémiek, miért egy olyan kutyáért, akinek a sorsa már rendeződött?

Miért nem jelentkeztek ezek a szervezetek, amikor segíteni kellett volna Shíván, vagy más bajban lévő kutyán?

Miért nem kutyák mentésére költik azt a rengeteg pénzt, amit az esemény biztosítására szánnának?

Egy másodpercig sem gondolhatták komolyan, hogy ebbe a tisztességtelen, sportszerűtlen, Shíva érdekeit messzemenőkig figyelmen kívül hagyó kutyakomédiába belemegyek.  

A VÁLASZOM EGY ÓRIÁSI NEM A BÉKÉS ÖSSZEJÖVETELNEK ÁLCÁZOTT  ÁLLATVÉDELMI VÉRFÜRDŐRE! 

 

Shíva örökbefogadása számunkra nem vita kérdése, azt továbbra is TÉNYKÉNT, a Csutkarozi Menedékével-Szatmári Andreával kötött szóbeli megállapodás részeként kezeljük. 

 

 

Június 4-e éjfélig várom az illetékes állatvédelmi szervezetek ( csutkarozi, veszprémiek) válaszát: ha nem válaszolnak, akkor továbbra is tényként kezeljük Shíva örökbefogadását,valamint megtesszük a  további szükséges jogi lépéseket. 

 

SHÍVA MINDENEKELŐTT!

Soha nem  felejtem el azt a napot, amikor  Shíva kezelőorvosai tájékoztattak a szomorú valóságról: Shívára rövid élet vár, a különböző fertőzések veszélye miatt, bármikor elveszíthetem őt. A legfájóbb mégis az volt, amikor szembesülnöm kellett azzal a szakorvosi véleménnyel, miszerint , annak az esélye, hogy Síva újra lábra álljon, sétáljon kevesebb mint 1%. Vigasztalhatatlan, elkeseredett voltam hosszú napokon át. Majd látva Shíva élni akarását,  érezni a felém áradó feltétel nélküli szeretetét és elfogadást, erőre kaptam.  A rengeteg lemondásnak, gondoskodásnak köszönhetően Shíva az elmúlt hónapokban szomorú, kettétört életű kutyából, vidám, életerős,a saját lábain már állni tudó családtag lett.

allatorvosi_egyetem_sebeszet_20161118

Shíva boldogságát, életét, bandita állatvédők igyekeznek tönkre tenni, azt a hamis látszatot keltve állatszerető emberekben,  minthogy Magyarországon nincs most, nagyobb, kiemeltebb jelentőségű mentés, mint egy ragyogó szemű és szőrű, biztonságban, békében élő kutya családból történő kiszakítása. A folyamat mögött az irigység, emberi gonoszság , a magyar állatvédelem , gyűlölködő, feudális jellegű berendezkedése áll. 

Szatmári Andrea hónapok óta minden energiáját arra fordítja, hogyan szakítsanak el tőlem egy altatásra ítélt, gerinctörött kutyát, Shívát,  aki senkinek sem kellett, akiről mindenki lemondott, akire adományozási jackpotként tekintett, aki nekem köszönheti a családot, a boldogságot és ami egy ilyen beteg kutya esetében mindennél fontosabb az egészséget, az ÉLETET.

Számomra továbbra is Shíva a legfontosabb:

mindent meg fogok tenni Shíva életének szebbé tételéért.

SHÍVA MA MÁR BOLDOG, KIEGYENSÚLYOZOTT KUTYA!

 

SHÍVA PERSOROZAT! 

Abban az esetben, ha továbbra is azt tapasztaljuk, hogy a veszprémiek akadályozzák Shíva örökbefogadását, akkor nem marad más választásunk, minthogy a veszprémi szervezettel szemben jogi lépéseket tegyünk. A szervezet HAMISAN VÁDOL kutyasikkasztással, hiszen Shívát Szatmári Andrea szóbeli megállapodás keretén belül örökbe adta nekem. A veszprémi szervezet részéről ellenem feljelentést tevő személynek számolnia kell tettének jogi következményével.

 

Btk. 268. § Hamis vád : a) “mást hatóság előtt bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol,

b) más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására,

bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hamis vád alapján az érintett ellen büntetőeljárás indul.”

( Csutkarozi- Szatmári Andrea ellen, rágalmazás, becsületsértés, sikkasztás és csalás gyanúja miatt folynak büntetőjogi eljárások. A Shíva persorozatról folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat. Eddig két meghallgatás volt Shíva ügyben, Szatmári Andrea egyszer sem jelent meg a Bíróságon. Nem sokáig bújkálhat már a hatóságok elől a Shíva adományát gyanús körülmények között elvarázsoló “állatvédő”. )

nevtelen1121