OSSZÁTOK! UTOLSÓ SEGÉLYKIÁLTÁS! TÁMOGATÓKAT KERESÜNK A FOLYTATÁSHOZ!

OSSZÁTOK! UTOLSÓ SEGÉLYKIÁLTÁS! TÁMOGATÓKAT KERESÜNK A FOLYTATÁSHOZ!

A legesélytelenebb kutyák életének szebbé tételére tettem fel az életem: a gerincsérült, balesetet szenvedett, teljesen kiszolgáltatott kutyák mentésére. Az utóbbi hetekben derékfájdalmam ellenére, összeszorított foggal küzdöttem,  továbbra is otthonomba fogadtam gerincsérült kutyát, Morzsit, a harmadik emeletről cipeltem le-fel, tettem tisztába, vittem orvoshoz őt, mentettünk reménytelen helyzetben lévő kutyákat, akikért senki nem mozdult, akikről mindenki lemondott, kivéve minket.

Végig csak arra tudtam gondolni, nekik is jár egy utolsó esély, esély egy boldogabb életre, amit szerető családban tölthetnek.

Rendületlenül hiszek az összefogás, a tisztesség, az átlátható állatvédelem erejében….ezért is mutattam meg mindent Önöknek: a mentéseket, a kórházi kezeléseket, a tetemes orvosi költségekről szóló számlákat, az örökbefogadásokat…MINDENT…Tanúi lehettek annak a méltatlan küzdelemnek is,  hogy Shívát a gerinctörött , lebénult kutyát papíron is  örökbe fogadhassam: kemény harcaimnak azonban, ez csak az egyik színtere.

A legfontosabb területen, amit alapítványunkkal a Kutya-segélyszolgálattal feladatunkként  jelöltünk,  a halmozottan hátrányos, súlyosan sérült,ezért az életre legesélytelenebb kutyák mentésében,minden lelkesedésünk, erőfeszítésünk ellenére továbbra is nagyon kiszolgáltattak vagyunk. 

 A még gazdára vagy befogadóra nem talált kutyáink elhelyezéséhez, ellátáshoz kapcsolódó  költségek havonta 540.000 Forintot tesznek ki. Egy lábtörött kutya orvosi költsége 200-250.000 Ft, egy gerincsérülté 500.000 Ft, egy daganatos kutyáé 250.000-300.000 Ft. A rehabilitációs és a  mentéshez kapcsolódó utazási költségek is jelentős terheket rónak alapítványunkra.

Őket mentjük mi az altatási lista élén állókat, akikre a segítségünk nélkül halál várna.

Óriási segítség lenne, ha bérelhetnénk olyan területet, ahol tágas kennelekben tudnánk elhelyezni a mentett kutyáinkat. ( Ha valaki tud nekünk ebben segíteni, kérjük írjon…)

Az 1%-ot csak októberben kapja meg alapítványunk. Az addig hátralévő 5 hónapra nincs semmi anyagi hátterünk,tartalékunk,  ismét csak az önök segítségében bízhatunk. Nem szeretnénk abbahagyni a mentéseket,  de azt sem szeretnénk, hogy oldalunk a folyamatos kéregetésről szóljon, hogy minden hónapban el kelljen mondanunk ugyanazt: SEGÍTSENEK, HOGY FOLYTATHASSUK A MENTÉSEKET. 

Ezért most arra kérjük Önöket, egy utolsó, hangos segélykiáltásban,  hogy akik mellettünk állnak, akik szívükön viselik a legesélytelenebb kutyák sorsát, segítsenek nekünk, hogy az elkövetkező fél évben  is tudjuk menteni ŐKET, ott lehessünk, ha baj van. 

Tudom, hogy ez a nehéz időszak, csak átmeneti, ami felkészít minket arra  a nemes küzdelemsorozatra amely még előttünk áll, amelynek végén, csodás örökbefogadásokat ünnepelhetünk EGYÜTT. 

KÖSZÖNJÜK!

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY- A LEGESÉLYTELENEBB, ÁRVA KUTYÁK SZOLGÁLATÁBAN!

SZÁMLASZÁMUNK: (CIB BANK):  10700378-43277007-51100005
IBAN: HU67 10700378 43277007 5110 0005

SWIFT: CIBHHUHB

PAYPAL: http://www.kutyasegelyszolgalat.hu/paypal/

morzsi