OSSZÁTOK! ROZI TOVÁBBI TÁMOGATÁSRA SZORUL!

OSSZÁTOK! ROZI TOVÁBBI TÁMOGATÁSRA SZORUL!

Hosszú, éjszakába nyúló beszélgetést követően, figyelembe véve az önök észrevételeit, javaslatait, arra az elhatározásra jutottunk, hogy Rozi továbbra is a FelicaVet Állatkórházban marad, ahol, ha Rozival ismét baleset történne, kiszakadnának a csavarok a gerincéből, akkor gyors és szakszerű közbelépéssel menthető lenne a kutya élete.

Döntésünket nagyban nehezítette, az az egyáltalán nem elhanyagolható tény, hogy egy állatkórházban, ahol gyors egymásutánjában történnek az események, jobban van ki van téve Rozi az ingereknek, a behatásoknak, mint egy olyan ideiglenes befogadónál, ahol mondjuk nincs, vagy csak saját kutya/kutyák /vannak. Nem garantálható viszont, hogy az ideiglenes befogadónál, Rozi nem-e lesz ugyanolyan aktív, mint az állatkórházban.

Sok olvasónkat megdöbbentette az az 50 nap, amit Rozinak, a frissen műtött gerinctörött kutyának, relatív mozdulatlanságban kell eltöltenie. Fanni és Shíva esetében, akik Rozihoz hasonlóan gerinctörött kutyák, szintén 6-8 hét volt a nyugalmi idő. Ezt a mozdulatlanságot nem úgy kell elképzelni, hogy a kutyának a legminimálisabb helyzetváltoztatás sem engedélyezett, sőt, mozgatni, átmozgatni kell a kutyát, az emelése a higiéniai okok miatt szinte elkerülhetetlen, amin a hangsúly van, hogy ütés nem érheti a gerincet és hirtelen helyzetváltoztatás, gyors emelgetés nem engedélyezett.

Rozi, ellentétben Shívával és Fannival, hiperaktív kutya, aki dobálja magát a kennelében, ezért azonnali megoldást kell találnunk a sérülések elkerülésére. A FelicaVet-ben most kipárnázott kennelben van Rozi, eközben pedig felvettük a kapcsolatot azzal a céggel is, aki Rozit szállította, hogy S.O.S készítsenek nekünk egy olyan szerkezetet, amely a mozgást engedi, ám azzal, hogy fixálja, stabilizálja a kutyát, elkerülhetők a hirtelen irányváltások, mozgások.

Egy ehhez hasonló szerkezetet csináltatunk Rozinak, amelyben tud mozogni, ám mivel fixálva lesz, nem tudja megütni majd a gerincét.

NA2

FONTOS! SEGÍTSÉK TOVÁBBRA IS ROZI GYÓGYULÁSÁT!

Rozinak nincsenek fájdalmai, nem szenved, tehát állatkínzásról nem beszélhetünk, a kutya egészségi állapota, a bénulást, lábtörést leszámítva nagyon jó, belső szervei egészségesek, életkedve határtalan. Sajnos hosszú a gyógyulási folyamat, de ha valaki megérdemli, hogy esélyt kapjon, az épp Rozi. A gyógyulás és rehabilitáció után Rozinak is igyekszünk majd családot találni.

RENDÜLETLENÜL HISZÜNK ROZI GYÓGYULÁSÁBAN, EZÉRT KÉRJÜK ÖNÖKET TÁMOGASSÁK ROZI ORVOSI KÖLTSÉGEIT!

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY

SZÁMLASZÁMUNK: 10700378-43277007-51100005
IBAN:HU67 10700378-43277007-51100005
SWIFT:CIBHHUHB
ADÓ 1%: 18256220-1-43
PAYPAL: http://www.kutyasegelyszolgalat.hu/paypal/