OSSZÁTOK! A PER: SHÍVA ÉLETE A TÉT!

OSSZÁTOK! A PER: SHÍVA ÉLETE A TÉT!

Lehet, hogy már csak 1 napig élhetünk szeretetben együtt lebénult kutyámmal Shívával, miután magukat állatvédőknek vallók nem adták fel, Csutkarozi menedéke és Állatvédő Egyesület Veszprém közel 1 éve, minden erejükkel igyekeznek tönkretenni egy gerinctörött,  ám boldog kutya életét.

Shíva,  amióta szóbeli megállapodás alapján örökbe fogadtam Csutkarozi Menedékétől, lelkileg kiegyensúlyozott kutyaként él velünk, családjában.

Szatmári Andrea,korábbi percdíjas jósnő,  a Csutkarozi Menedék mindenese, aki mai napig nem tud elszámolni a Shívára általam gyűjtött adománnyal, az első bírósági meghallgatáson azt mondta, Shíva egy elhanyagolt kutya.

Szatmári kisasszony mutasson már még egy ilyen jó állapotban lévő gerinctörött kutyát, akinek nincsenek elsorvadva az izmai, egészségesen csillogó a szőre és élettel teli vidámsággal száguld kerekes kocsijában.

Szatmári arcán világosan látszott a gyűlölet, a düh. Szatmári több mint egy éve minden eszközt bevet, hogy Shíva boldogságát széttörje.

A jósnő ellen becsületsértés, rágalmazás, csalás, sikkasztás miatt folynak eljárások.

csutkarozi
Szatmári Andrea: jósnőből lett állatvédő…Számára, csak egy a  fontos, hogy “segíthessen”, legyen az ember vagy állat…

Szatmári cinkosa az a Veszprém Állatvédő Egyesület, akik  altatásra ítélték Shívát.

Mindkét szervezet lemondott már korábban a lebénult, beteg Shíváról, most mégis vissza akarják szerezni őt.

Vajon miért? Eddig miért nem kellett nekik Shíva? Hol volt a két szervezet, amikor Shívát betegen ápoltam? Miért nem látogatták meg egyszer sem az elmúlt közel 400 napban? Szatmári még csak soha meg sem érintette a kutyát, amikor két héttel ezelőtt találkozott velünk egy bírósági tárgyaláson, mint egy leprástól, úgy húzódott el a beteg kutyától.

Állatvédő Egyesület Veszprém, volt az a szervezet, akinél Shíva olyan súlyos balesetet szenvedett, hogy kettétört a gerince, amitől hátsó végtagjai lebénultak. Az Állatvédő Egyesület Veszprémet  terheli a közvetett felelősség a kutya gerincének maradandó károsodásáért, az abból  fakadó betegségekért.

14627721_1156883117729068_1246058893_n
Így vigyázott Shívára, az Állatvédő Egyesület Veszprém…

A holnapi nap folyamán a Bíróság már nagy valószínűséggel ítéletet hoz, a világ első “kutyasikkasztásos” perében.

Győz-e  a jóság és igazság, így Shíva tovább élhet velem,családjában,  vagy a gonoszság, Szatmáriék diadalmaskodnak a holnapi ítélet meghozatalát követően!

 

Desktop46