OSSZÁTOK! HALÁL VÁR RÁJUK HOLNAP, HA NEM TALÁLUNK AZONNALI BEFOGADÓT!

OSSZÁTOK! HALÁL VÁR RÁJUK HOLNAP, HA NEM TALÁLUNK AZONNALI BEFOGADÓT!

Miközben Picurt gyászoljuk, egymás után kapjuk a szomorúbbnál-szomorúbb segítségkérő üzeneteket:  két ivartalanított lány kutya életét menthetjük most meg, ha rengetegen megosztjuk a következő felhívást.

Alapítványunk anyagilag szó szerint a végét járja, ezért bármennyire is szeretnénk, nem tudjuk befogadni őket, még sem  tudunk elmenni csendben történetük mellett, ezért a következő cikkel igyekszünk segíteni.

AZ EREDETI POSZT ITT OLVASHATÓ!

Egy mozgássérült néni hónapok óta próbál gazdát keresni kutyáinak, akikről betegsége, nehézkes mozgása miatt kénytelen lemondani. Hiába minden próbálkozás, ezidáig senkinek nem esett meg a szíve az árvaság szélére sodródott kutyákon, nem sikerült befogadót találni nekik. Két tüneményes, fekete, teljesen esélytelen  kutya, akiket már csak egy hajszál választ el attól, hogy ártatlan áldozatai legyenek egy megváltozott élethelyzetű idős hölgy, végső elkeseredett döntésének.  A kutyákat holnap délelőtt 10 órakor elaltatják, ha nem érkezik időben a segítség. A kilátástalan helyzetbe került beteg, idős néni pedig panelbe kényszerül.

Az eredeti posztban a tehetetlenség “nyomora” keveredik a végső elkeseredettség a csalódottság érzésével: hiába minden igyekezet valahogy nem akar érkezni a segítség.

Kérünk mindenkit ahol csak tehetik osszák meg a következő posztot. Ennek a két ártatlan életnek már csak mi maradtunk. MI JELENTHETJÜK SZÁMUKRA AZ UTOLSÓ ESÉLYT!

Köszönjük!

Desktop4