OSSZÁTOK! BERCI APÓ 10 ÉVIG ÉLT CSALÁDBAN. ÖREGSÉGÉRE ELDOBTÁK ŐT ÉS CSALÁDRA VÁR!

OSSZÁTOK! BERCI APÓ 10 ÉVIG ÉLT CSALÁDBAN. ÖREGSÉGÉRE ELDOBTÁK ŐT ÉS CSALÁDRA VÁR!

Berci 10 évig volt hű társa egykori gazdájának. Az együtt eltöltött sok-sok év alatt, Berci minden perce arról szólt, hogyan tudna gazdája kedvében járni, ezért odafigyelt, hogy a közös séták során jól viselkedjen, szobatisztaságból idős kora ellenére is  mindig jelesre vizsgázzon, odaadó hűségéért, feltétel nélküli szeretetéért biztonságot és otthont kapott cserébe.

berci5

Majd egy nap Berci az utcán találta magát.  Szőr alig borította a testét, betegen és soványan számolatlanul rótta a köröket, egykori otthona körül, be már azonban nem mehetett. Hiába nézte kívülről a nappali szoba fényét, hiába vágyott rá, hogy még egyszer  őszülő arcát simogatásra tartsa, a család elérhetetlen távolságnyira került. Berci feleslegessé vált.  Eldobott életének nyomorúsága a kóbor-lét viszontagságait hozta magával: a dudáló autók zaját, a rohanó világ közönyét, a magányt. Amikor az ebrendészet befogta a teljesen elgyötört testű és lelkű kutyát, a chip leolvasó pedig  megerősítette a kutya gazdis, gyors telefonhívásokkal igyekezték elérni a gazdát, aki azóta -már negyed év is eltelt-, sem válaszolt. Berci hiába várja vissza gazdáját, semmibe véve kutya-ember barátságát, szó nélkül mondott le róla.

berci10

Berci, idős korára, neve mellé egy sorszámot kapott, a 97 B-t, egy számot, amely közel 90 napja van ott a neve mellet és amely stigmaként forr bele igazságtalanul fájdalmas sorsába. Habár elárulták, sorsára hagyták őt, Berci mégis rendületlenül várja, hogy újra családra találjon, akik végigkísérik őt élete hátramaradó részében.

Kérjük, osszák meg Berci történetét. Segítsük EGYÜTT Bercit családhoz!

sample-pictures2

KÉRJÜK TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL ALAPÍTVÁNYUNKAT!

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY: A LEGESÉLYTELENEBB, ÁRVA KUTYÁK SZOLGÁLATÁBAN!

ADÓSZÁMUNK: 18256220-1-43