ÖRÖMHÍR! CSALÁDOT TALÁLTUNK A SZOMORÚ SORSÚ MÁRIUSZNAK!

ÖRÖMHÍR! CSALÁDOT TALÁLTUNK A SZOMORÚ SORSÚ MÁRIUSZNAK!

Az öröm szó nem kifejezés milyen érzelmek kavarognak most bennem. Hálás vagyok a jó Istennek, hogy állatvédelmi munkásságommal a legreménytelenebb helyzetben lévő kutyákat is családhoz segíthetem. Köszönöm, hogy erőt ad ehhez a borzasztóan kemény küzdelemhez.

Óriási köszönet illet BENNETEKET , hiszen a megosztásaitok nélkül mindez nem sikerülhetett volna! 

Ismét egy esélytelen, sokat szenvedett kutyát segítettünk családhoz. Máriusz aki bull jellegű kutyaként a hátsó sorból várta örökbe fogadását, ma végre előre léphet, hiszen új családja már nagyon  várja az érkezését. 

Máriusszal néhány percen belül indulunk új családjához.

Máriusz  örökbefogadásról ÉLŐ-ben jelentkezünk hamarosan. 

 

*SEGÍTSÉGKÉRÉS*!

Nagyon kérünk titeket, ha csekély összeggel is, támogassátok állatvédelmi munkánkat, hogy minél több bajban lévő kutyán segíthessünk. Alapítványunk komoly anyagi gondokkal küzd, mégsem írunk ki mentés stopot, ahol tudunk, lehetőségeinkhez mérten továbbra is igyekszünk segíteni a sérült, beteg vagy segítségre váró állatokon.

Ne feledjétek, mi a legesélytelenebbeket mentjük, akikről mindenki lemondott….

Soha nem volt még ilyen fontos az anyagi hozzájárulásotok, mint most ezért kérjük segítsetek, szóljatok ismerőseiteknek, barátaitoknak, akik hozzánk hasonlóan szívükön viselik a legesélytelenebb kutyák sorsát…
Köszönjük!

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY:
SZÁMLASZÁMUNK: 10700378-43277007-51100005
IBAN: HU67 10700378 43277007 5110 0005

SWIFT: CIBHHUHB

PAYPAL: http://www.kutyasegelyszolgalat.hu/paypal/

morzsi2