ÖRÖMHÍR! ARIEL ÉLHET TOVÁBB!

ÖRÖMHÍR! ARIEL ÉLHET TOVÁBB!

ÖRÖMHÍR!

ARIEL ÉLHET TOVÁBB!

Számunkra ez a legszebb karácsonyi ajándék, hogy Ariel még élhet, hogy még nincs itt a búcsúzás, karácsony van nekünk,

KARÁCSONY VAN ARIELNEK!

Ariel, a halálos beteg kutyánk sajnos rendszeres vendége a kórházaknak. 
Minden egyes ilyen utunk a kórház felé maga a pokol, félünk, remegünk, hogy orvosaink azt mondják, most jött el az idő, engedjük el őt.

Ma is ettől féltünk, hogy a karácsony szent ünnepére árnyékként vetül majd Ariel elvesztése, hogy az ÁRVÁK KARÁCSONYÁN ő már nem lehet velünk.

DE ARIEL MÉG MARADHAT VELÜNK!

ARIEL KÓRHÁZI VIZSGÁLATÁRÓL:

A hasüregében felgyülemlő vizet kell ilyenkor lecsapolni, ahogy ez ma este is történt. Az Élő videóban is szemmel látható volt a hasüreg teltsége, több liter víz halmozódott fel, amiből el kellett távolítani.

Ariel most is nyugalommal viselte a beavatkozást, hasára speciális kötést tettek a fertőzés elkerülésére.

Ahogy azt már elmondtuk nektek, Arielnek nem csak ez a betegsége van. 
A mája szinte eltűnt, a májfunkció és egyéb laboreredményei olyan rosszak, hogy orvosaink csodálkoznak, hogy még egyáltalán él. Szívbetegséggel és magas vérnyomással is küzd. Ilyen értékek mellett egy kutyának általában szinte csak napjai vannak hátra.

ARIELT-t ÉLETSZERETETE TARTJA ÉLETBEN.

ARIEL MÉG NEM ADTA FEL, ÉS AMÍG MI EZT LÁTJUK RAJTA, MI SEM TESSZÜK!

Arielt egy gyepmesteri telepről mentettük, ahol a biztos halál várt volna rá. Három hónappal ezelőtt, amikor elhoztuk, még mi sem gondoltuk, hogy ez lesz az első és utolsó karácsonya gondozásunkban, de mivel már diagnosztizálták betegségeit, mára már tudjuk, nem sokáig lehet velünk, közöttünk.

Szomorúságunkban is erőt kell merítenünk és küzdenünk azért, hogy Ariel életének utolsó időszakát szebbé, boldogabbá tegyük.

És, hogy mi ad hitet nekünk?

– orvosaink ismét megerősítettek bennünket, hogy nincsenek fájdalmai.
– felmérték általános állapotát, és még ők sem javasolták az altatást
– Ariel nem apátiás, hanem pont ellenkezőleg, érdeklődő, kedvenc játékaival és társaival játszik, örül mindenkinek, aki meglátogatja.
– Ariel jó étvággyal eszik, általános állapota jó, fizikailag erős.

De tudni kell,

– hogy Ariel 10 féle gyógyszert kap, emiatt lehet ilyen jó állapotban a betegségei ellenére
– kiemelt figyelmet és gondozást kap tőlünk
– az életben maradásához szükséges havi költséget, kb.100 ezer Ft-ot, még ha nehezen is, NEKTEK KÖSZÖNHETŐEN, sikerült előteremtenünk.

Sokan most talán azt gondolják, hogy miért nem engedjük el őt, emiatt sok bántás is ér bennünket, miért költünk egy kutyára ennyit.

Őszintén megmondva, mi is elgondolkoztunk már ezen.

A válasz a következő:

Amíg azt látjuk, hogy Ariel élni akar, erkölcsi kötelességünk segíteni, támogatni őt. Ha a legkisebb jelét is látnánk rajta a levertségnek, a kedvetlenségnek, ha bármi romlást észrevennénk rajta, akkor lépnénk, de orvosainkkal együtt döntöttünk.

ARIEL VELÜNK KARÁCSONYOZIK, ÉS AMEDDIG AZ ÉLNI AKARÁST LÁTJUK RAJTA, MI BÍZUNK BENNE, HOGY VELETEK EGYÜTT TÁMOGATNI FOGJUK ŐT.

Szeretnénk megadni neki élete utolsó szakaszában azt a szeretetet és törődést, amiben talán soha nem is volt része. Az ő életében már ez a negyed év is, amit tőlünk kapott, hosszú idő, vagy fogalmazhatnánk másként, óriási ajándék.

Arielnek is egy élete van, mint mindannyiunknak, ezért hisszük és valljuk, hogy addig nem foszthatjuk meg őt ettől, amíg élvezi a sétákat, a társaival való fogócskákat, amíg ragyog a tekintete gondoskodó szeretetünktől.

Ariel2