CSATLAKOZZ A KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT CSAPATÁHOZ!

A Kutya-segélyszolgálat Alapítvány kiemelt célja a kóbor kutyák számának csökkentése, egy átfogó ivartalanítási program keretében, továbbá a bajba jutott, sorsára hagyott, altatásra ítélt, sérült, árva állatok megsegítése, ezért szeretnénk ha minél többen CSATLAKOZNÁTOK hozzánk és összefogással,végre ÁTTÖRÉST érhetnénk el.

Ha szeretnél egy elkötelezett, cselekvésre kész állatvédő csapat TAGJA LENNI,  akkor nincs más dolgod JELENTKEZZ HOZZÁNK ÖNKÉNTESNEK!

KIKET KERESÜNK?

Sofőröket, akik előre egyeztetett időpontban segítenének a mentett kutyák, illetve önkénteseink, munkatársaink szállításában. Az utazás költségeit az alapítvány vállalja.

  • Ideiglenes befogadókat, akik szerető, támogató, családias  környezetet biztosítanak védenceink számára. A mentett állataink ellátása, gondozása során felmerülő költségek rendezése, alapítványunk feladata.

Ha az előzőekben leírt bármely  tevékenységben részt kívánsz venni és önkéntesként segíteni szeretnéd  állatvédelmi munkánkat, akkor rövid, bemutatkozó leveled küldd el nekünk a következő címre.

wegeraplus@gmail.com

Kérjük, leveledben tüntesd fel, hogyan képzeled el velünk a közös munkát, milyen gyakorisággal tudnál segíteni.

Munkatársaink fel fogják venni VELED  a kapcsolatot.

460801-dogs-sad-dog