MARWIN A GYÓGYULÁS ÚTJÁN. VIDEÓ

MARWIN A GYÓGYULÁS ÚTJÁN. VIDEÓ

Marwin 2015.novemberében került be a gyepmesteri telepre. Már ekkor is egy megtört kutya volt. Korábban egy tanyán élt láncra verve és nem egyszer súlyosan bántalmazva. Bő egy hónappal ezelőtt Marwin számára új élet kezdődött, örökbe fogadta egy család, akik mindent megtesznek a kutya rehabilitációjáért.
Nézze meg, hogyan halad Marwin a gyógyulás útján..

KÜLÖN KÖSZÖNET, CSÁSZÁR EMESÉNEK, MARWIN ANYUKÁJÁNAK A KÖZREMŰKŐDÉSÉRT.

MARWIN A GYÓGYULÁS ÚTJÁN…Marwin 2015.novemberében került be a gyepmesteri telepre. Már ekkor is egy megtört kutya volt. Korábban egy tanyán élt láncra verve és nem egyszer súlyosan bántalmazva. Bő egy hónappal ezelőtt Marwin számára új élet kezdődött, örökbe fogadta egy család, akik mindent megtesznek a kutya rehabilitációjáért.Nézze meg, hogyan halad Marwin a gyógyulás útján…KÜLÖN KÖSZÖNET, CSÁSZÁR EMESÉNEK, MARWIN ANYUKÁJÁNAK A KÖZREMŰKŐDÉSÉRT.*Küldje el Ön is állatvédelemmel, esélyegyenlőséggel kapcsolatos történetét, és mi videó formájában közöljük oldalunkon. Ide várjuk a történeteket: azontortenete@gmail.com

Közzétette: Wegera a kommunikátor: Hírek-videók. – 2016. március 22.

(*Küldje el Ön is állatvédelemmel, esélyegyenlőséggel kapcsolatos történetét, és mi videó formájában közöljük oldalunkon. Ide várjuk a történeteket: azontortenete@gmail.com)
.

Hozzászólások

comments