KIEMELT! SZÉGYEN! MEGÚSZTÁK A BÖRTÖNT A DETEKI KUTYAGYILKOSOK!

KIEMELT! SZÉGYEN! MEGÚSZTÁK A BÖRTÖNT A DETEKI KUTYAGYILKOSOK!

Kérlek oszd meg ezt a posztot, ha te is úgy gondolod elfogadhatatlan, szigorúbban kellene büntetni az állatkínzókat…

A mai délelőtt folyamán ítéletet hozott az Encsi Járásbíróság a deteki kutyagyilkosok ügyében. Az ítéletre egyszerűen nem találjuk a szavakat.: a kegyetlen, szadista kutyagyilkosok olcsón megúszták és szó szerint röhöghetnek a markukba  a bíróság enyhe ítélete miatt.

A büntetés részeként a két fiatalnak csoportos foglakozásokon kell majd részt vennie, amely során az állatok védelméről,  szeretetének, gondozásának fontosságáról kapnak majd ismereteket.

A fiatalkorú elsőrendű vádlottat bűnösnek mondta ki állatkínzás miatt a bíróság,  fél évet kapott, 1 év próbaidőre felfüggesztve, míg társa 5 hónapot szintén 1 évre felfüggesztve.

AZ ÍTÉLET JOGERŐS!

 

A KUTYA HOSSZÚ, FÁJDALMAS HALÁLTUSÁJÁNAK RÉSZLETEI!

“Az ELSŐ ütés elől a kutya nem menekült, összehúzta magát, az ütés az állat állszöglet tájékán, a fejet érte. Az ütés következtében az állkapocs törése, ficama, fogak törése, erek, idegek szakadása, zúzódása, a nyálmirigyek és vezetékei szakadása, zúzódása, a nyelv zúzódása, nyelvcsonttörés, szájpadláscsont törés következhetett be.

Az ütés után, a kutya végtagjai összerendezett mozgást mutattak, amelyek a menekülésre tett kísérletnek tekinthetők.Fiatalkorú, ezt követően a botot a kutya nyakához, tarkója tájékához téve tologatta,forgatta, nézegette, a kamerának mutogatta, illetve a bottal hosszan a földhöz szorította a tiltakozó állatot, ezzel is fájdalmat okozva neki. Az ütés következtében ekkor a kutya szája, orra, fejsebe erősen vérzett, teste, végtagjai gyengén mozogtak, így biztosan nem pusztult el.

A MÁSODIK ütés a kutya torkát, nyakát és gégéjét érte. Itt a gégeporc, nyak, a légcsővel való kapcsolat szakadása, légcső porcainak törése,az erek, idegek, nyelőcső, izmok, zúzódása, szakadása következhetett be. Majd a fiatalkorú a bottal a másik oldalára fordította a kutyát, amelynek végtagjai és farka is tovább mozgott, azaz még ekkor is életben volt…”

Még ezek után sem kegyelmezett a teljesen magatehetetlen, végét járó állatnak…A történet vége ismert: a kutya belehalt súlyos sérüléseibe.

 

desktop7

Hozzászólások

comments