KIEMELT! PÉNTEKEN PONT KERÜLHET SHÍVA ÖRÖKBEFOGADÁSÁRA!

KIEMELT! PÉNTEKEN PONT KERÜLHET SHÍVA ÖRÖKBEFOGADÁSÁRA!

Közel 8 hónapja nem sikerült rendezni Shíva, a gerinctörött, lebénult kutya örökbefogadásának kérdését. Most megtörni látszik a jég.

Csutkarozi-Szatmári Andrea és a veszprémi egyesület a sorozatos feljelentések, rágalmazások után, úgy tűnik a békés megállapodás irányába mozdultak  el. Eddig két találkozó volt az ügyben.

Az első 2016 novemberében, amikor is a Westend bevásárlóközpontban találkoztam az illetékesekkel. Ez a találkozó az elbizonytalanításomról, megfélemlítettemről  szólt, legkevésbé  sem  Shíva örökbefogadásáról. Szatmári Andrea és H. Zsolt a veszprémiek részéről azzal érveltek, hogy fiatal emberként  inkább éljem az életem, ne vegyek ilyen nagy terhet  a vállamra. Már akkor elmondtam nekik, hogy tudom mit csinálok, Shíva életének szebbé, jobbá tételéért bármilyen áldozatvállalásra kész vagyok. A számukra sikertelen kimenetelű találkozó végén átadták a Shíva örökbe fogadásról szóló szerződésmintát tudomásomra hozva, hogyha nem értek a szép szóból, akkor majd állatvédő szervezetekkel összefogva “kicsinálnak”. A szövetséges bandita állatvédő szervezetek maffiamódszereket bevetve igyekeztek megtörni:rendőrséggel akadályozták meg Shíva gyógykezelését,  fenyegető telefonhívások, gúnyoldalak, a személyazonosságommal visszaélő kamuprofilok, támogatóim telefonon, üzenetekben történő hamis információkon alapuló “elmarására” tett próbálkozások. Az ezekről szóló dokumentumokat a bírósági ügyek lezártáig nem hozhatjuk nyilvánosságra.

A második találkozóra a  tegnapi nap folyamán  került sor, amelyen habár nagyon szerettünk volna részt venni, mivel előzetesen sem az időpontban sem a helyszínben nem egyeztettek velünk, ezért az utolsó pillanatban már nem tudtuk átszervezni programjainkat.  A videóban Csutkarozi-Szatmár Andrea elmondta, hogy szeretnék, ha az örökbefogadói szerződés része lenne, az a pont is, hogy Shívát harmadik fél számára nem adom át. Ezúton kijelentem, hogy ezen feltételüket is elfogadom. Ragaszkodunk viszont hozzá, hogy Szatmári Andrea, ahogyan  írásos jognyilatkozatában kijelentette, betekintést nyújtson az általam Shívára gyűjtött banki és paypal számlákba. Hangsúlyozandó, csakis az illetékesekkel,  Bartha Attilával   a veszprémi egyesület elnökével és Szatmári Andreával vagyunk hajlandóak tárgyalni Shíva örökbefogadásáról. A veszprémi egyesület és Csutkarozi-Szatmári Andrea korábban többször is megerősítették, hajlandóak Shíva ügyének békés rendezésére és elfogadják feltételeinket, idézem:

“Elfogadtuk Wegera György feltételét miszerint csak velünk (Állatvédő Egyesület Veszprém képviselete) és Szatmári Andreával szeretne ÉlŐ-videós közvetítéssel beszélgetni Shíva örökbefogadásáról.”

“Nagyon szeretnénk, ha végre az állatvédelemre lenne fordítva ez a megannyi feleslegesen elpazarolt energia, ezért most tiszta vizet öntünk a pohárba.”

nevtelen1121

A találkozót ÉLŐ-ben közvetítjük oldalunkon pénteken délelőtt 11 órától. Reménykedünk abban, hogy a két szervezet végre belátja, hogy Shíva boldogságánál nem lehet fontosabb az egyéni érdek és állatvédő és szerető emberhez méltóan sikerül zárnunk Shíva örökbefogadásnak ügyét , a pénteki nap folyamán aláírhatjuk végre az örökbefogadói szerződést.

16114593_967611193383685_2104600114514877248_n
Kép forrása: Vajda facebook oldala

ELGONDOLKODTATÓ!

Vajda, Shívához hasonlóan kerekes kocsis, lebénult kutya hosszú évek óta várja, hogy valaki örökbe fogadja őt….Shívának személyemben, van már családja, állatvédő szervezetek mégis akadályozzák Shíva örökbefogadását…