KIEMELT! A LEBÉNULT CONNOR ÉLNI AKAR ÉS MEGCÁFOLJA AZ ORVOSTUDOMÁNYT!

KIEMELT! A LEBÉNULT CONNOR ÉLNI AKAR ÉS MEGCÁFOLJA AZ ORVOSTUDOMÁNYT!

Connor, a gerinctörött kutya története tovább erősítette bennem a tisztelet és szeretet érzését, amit a lebénult kutyák iránt érzek…Az állatvédelem mostohagyermekei, a gerinctörött kutyák, akikre még az állatszerető/állatvédő emberek nagy többsége is “altathatóként” tekint, indokként felhozva, a költségesek, nem teljes értékűek, örökbeadhatatlanok, üres, valótlan és elkeserítően igazságtalan kifogásrendszerét, alapítványunknál esélyt kapnak…esélyt egy új életre!

Connor üzenetét sokáig magammal viszem az állatvédelem rögös útján és a legnehezebb pillanatokban, majd mindig magamhoz veszem: hiszem és vallom, hogy, érdemes kiállnunk, küzdenünk a halmozottan hátrányos helyzetű, teljesen esélytelennek tűnő kutyákért.

Ma 44 napja, hogy a kórházban gyógyul az egykori családja által eldobott, egy autóbaleset következtében lebénult Connor, megdöntve ezzel a szintén gerincsérült, fegyverneki Rozika szomorú rekordját. Desktop22

Rozika és Connor történetében rengeteg a drámai átfedés, hiszen emlékezhetnek, Rozikának is egy agresszív baktrérum támadta meg a szervezetét, akárcsak Connornak, emellett pedig mindkettőjük gyógyulási folyamatát számtalan, előre meg nem jósolható komplikáció nehezítette.

Ha egyetlenegy szóval kellene Connort leírnunk, akkor a hős szó illene a legjobban, a meleg tekintetű, kedves Connorra. Műtétek sorozata után, folyamatos láz által gyötörve,  hősiesen küzd az életéért. Connor kezelőorvosai döbbenten állnak a kutya életigenlése előtt: a hetek óta tartó folyamatos láz sem fog ki Connoron,nem levert, nem apatikus, mint amilyenek egészséges fajtársai szoktak lenni, hasonló esetben,  ő boldogan, farok-csóválva köszöni meg ápolóinak, hogy törődnek vele, szeretettel  és bizalommal fordul mindenki felé, mintha semmi baja nem lenne.

Connor ma újabb műtéten esett át, sorozatban a negyediken, amellyel a hasa alatt lévő elhalt szövetrészt távolították el, az óriási mellkasán lévő sérülés, a korábbi összehúzó műtétet követően szépen gyógyul.

Miközben csodáljuk Connort nagyon aggódunk is érte, hiszen a folyamatos, hosszú ideje fennálló magas láz okát még nem sikerült kideríteniük az orvosoknak.

Egy mikrobiológiai vizsgálat, amelynek az eredménye csütörtökre várható adhat választ arra, hogy mi okozza Connornál a  magas lázat.

Daganat, pangó vizelet és fertőzés állhat a háttérben…

Sokan imádkozunk érted, drága Connor! Meg fogsz gyógyulni, te fekete mackó és téged is családhoz segítelek, ahogyan ezt megígértem neked!

Kérjük, aki teheti támogassa Connor gyógyulását.

Köszönjük!

KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY- A LEGESÉLYTELENEBB, ÁRVA KUTYÁK SZOLGÁLATÁBAN!

SZÁMLASZÁMUNK: CIB BANK 10700378-43277007-51100005
IBAN: HU67 10700378 43277007 5110 0005

SWIFT: CIBHHUHB

PAYPAL: http://www.kutyasegelyszolgalat.hu/paypal/