HÍREK CONNORRÓL: NINCS MÁR LÁZA A GERINCTÖRÖTT KUTYÁNAK, PÉNTEKIG KELL ELHOZNUNK ŐT A KÓRHÁZBÓL!

HÍREK CONNORRÓL: NINCS MÁR LÁZA A GERINCTÖRÖTT KUTYÁNAK, PÉNTEKIG KELL ELHOZNUNK ŐT A KÓRHÁZBÓL!

Számtalan üzenetet kaptunk a mai nap folyamán is, amelyben afelől érdeklődnek olvasóink, hogy mi lett az eredménye Connor vérvételének. A vérvizsgálatból kiderült, hogy a lebénult, gerinctörött kutya magas láza mögött húgyúti fertőzés állt, amely gyakori velejárója a katéterezett kutyáknak. ( A katéter egy  csőszerű eszköz, melyet a húgyvezetőn vezetnek át a húgyhólyagba, amely segítségével tud ürülni a vizelet.)

Connor gerincét/ elmozdult csigolyáit két implantátummal, 17 csavarral rögzítették. Connor kórházi kezelőorvosa érdeklődésünkre elmondta, hogy semmi sem garantálja a csavarok kiszakadását. Ez az amitől a legjobban félünk, hiszen ha emlékeznek még Rozika történetére, nála egy rossz mozdulat következtében kiszakadtak a csavarok, ami újabb orvosi beavatkozást/ operációt tett szükségessé, jelentősen meghosszabbítva/megnehezítve ezáltal a kutya gyógyulási folyamatát.

Connor általános fizikai állapota jó és annak ellenére, hogy elveszítette családját, a mozgás szabadságának örömét, még hosszú hetek választják el őt a rehabilitáció megkezdésétől, jókedvűen, bizalommal fordul gondozóhoz, Lilihez, alapítványunk önkénteséhez.

Connor-t legkésőbb a hétvégéig el kell hoznunk a kórházból, arra a kérdésre, hogy miért csak 1 hetet maradhat a kórházban, rövid ám annál sokatmondóbb választ kaptunk: ” nem vagyunk panzió, a kutyának mennie kell.” Természetesen fizettük volna Connor további kórházzi megfigyelését, ám erre már nem kaptunk lehetőséget.

Imádkozunk érted Connor, hogy minél hamarabb meggyógyulj és ami a legfontosabb te is családra találj…

Köszönjük, hogy segítik és szívükön viselik Connor, a lebénult, altatásra ítélt, család nélkül maradt kutya történetét!Desktop17