SZAPORÍTÁSRA HASZNÁLTÁK DORY-T! EGY BIZTOS: NEM SZÜL TÖBBÉ! OSSZÁTOK!

SZAPORÍTÁSRA HASZNÁLTÁK DORY-T! EGY BIZTOS: NEM SZÜL TÖBBÉ! OSSZÁTOK!

Dory egész életét egy 120! centis lánchoz kötve élte.Gazdái szaporításra használták szegényt, nem volt leállás, egyik alom követte a másikat.

640x364
Gazdái folyamatos szülésre “ítélték” Doryt.

 

Amikor egy állatvédelmi szervezet tudomást szerzett Dory történetéről, úgy döntött közbelépnek. A szüléseket követően is láncon tartott, agonizáló  kutya kölykeinek többsége rendszerint elpusztult.. Dory családját nem kellett sokáig győzködni, hogy lemondjanak az ismét terhes kutyáról és átadják őt az állatvédőknek.

Dory,ideiglenes befogadóhoz került, aki mindent megtett,hogy segítsen a nehéz sorsú kutyán.

980x
Befogadójától végre szeretet és törődést kapott, amelyben korábban soha sem volt része.

Múlt hét pénteken Dory öt egészséges fiú és három egészséges lány kutyának adott életet. A Dory-t gondozó hölgy szerint,Dory nagyon figyelmes és gondoskodó anyuka, annak ellenére, hogy szaporító gazdái “kizsákmányolták” őt,egészségileg is minden rendben van vele. Azt is elmondta, hogy Dorynak ez volt az utolsó szülése, és miután a kis csöppségek felcseperedtek és örökbefogadták őket, Dory-t ivartalanítani fogják majd  szeretnének neki is családot találni.

980x (1)
Egészséges kicsiknek adott életet.

 

980x (2)
Szeretnék később neki is szerető családot találni.

 

Cikkünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet a kutyaszaporítás elleni harc fontosságára. A kutyaszaporítók a legkegyetlenebb állatkínzók. Céljuk: anyagi haszonszerzés, mindenáron. A kutyákat embertelen körülmények között ,piszokban, mocsokban ,túlzsúfolva tartják.Oltási státuszuk és chippelésük sem rendezett. A szaporítók káros tevékenységéhez  szorosan kapcsolódik egy szó”selejt”.  A  nem megfelelő genetikai tulajdonságokkal rendelkező, vagy fölöslegessé váló, túlkoros vagy már nagyon legyengült  állatokból a legtöbb esetben kóbor kutya, menhelyi állat, legrosszabb esetben pedig takarmány lesz. A hatóságok és állatvédelmi szervezetek elkeseredett és véget nem érő harcokat folytatnak a szaporítókkal, akik nem állnak le, tovább folytatják ördögi tevékenységüket.

Hozzászólások

comments