CSUTKAROZI-SZATMÁRI ANDREA: HAZUGSÁGOK HÁLÓJÁBAN!

CSUTKAROZI-SZATMÁRI ANDREA: HAZUGSÁGOK HÁLÓJÁBAN!

A következő összeállításunkkal megerősítjük azokat a korábbi állításainkat, miszerint  Shíva folyamatos orvosi-szakorvosi kezelése, ellátása biztosítva volt és egyben cáfoljuk is a Csutkarozi Menedéke-Szatmári Andrea által gerjesztett rágalom és lejárató hadjárat legfontosabb elemét, ami arra vonatkozik, hogy Shívát a műtétet követően, (október 21.)  nem viszem orvoshoz, bezárva tartom a kennelében. Szatmári Andrea ezen kijelentése miatt, állatszerető emberből hirtelen állatkínzó emberré “léptem elő”, aki nyilvános és privát fenyegetéseket kapott és akitől már egy budapesti székhelyű állatvédő szervezet “kobozni” készült.

Ez lett volna Magyarország történetében az első kanapéról kobzás, 25 fokos lakásból, ahol a kutyáról többen is gondoskodnak, és ahol a kutyát szeretet veszi körül.

A teljesség igénye nélkül, álljon itt rendelkezésre néhány dokumentum Shíva kezeléseiről. A fizioterápiás kezeléseken is végig megjelentünk, amíg rendőrt nem hívtak ránk, majd a Shívát kezelő orvos felfüggesztette Shíva terápiáját, a tulajdonjog körüli vita miatt. A fizioterápiás kezelésekről nem kapunk dokumentumokat, sem az orvosi vizsgálatokon, sem a fizioterápiáról  nem forgathatunk.

2016. október. 27-én Shíva kezelőorvosa javasolja, ne cukros pakolással, -korábban Szatmári Andrea ehhez ragaszkodott-, hanem kék kenőccsel ápoljuk Shíva felfekvéséből keletkező sebeit. Ezt olvashatják az alábbi kórlapon.

szamoca_10_27

2016. október 29-én Shíva kontrollvizsgálaton vesz részt.szamoca_10_29

2016. november 4-én Shíva elkezdi a fizioterápiát, megtörténik a műtött lábának a varratszedése is, és habár Shíva kezelőorvosai nem tanácsolják a kocsit, Szatmári Andrea és a fizioterepauta nyomásának engedve, Shíva kocsira kerül, az előírás szerinti, napi 2-szeri, 10-15 perces időintervallumra. Ezen felül Shíva számára végig biztosított a kennelnyugalom.

2016. november 6. Szatmári Andrea örömmel jelenti be, hogy Shíva révbe ért! Megköszöni munkámat és boldogságot kíván Shívához egyúttal jelzi, hogy az “adományozók Shívára küldött pénzét- a további gyógykezelésekre- gazdája rendelkezésére bocsátjuk.” Ezt olvashatják az alábbi posztban.

nevtelen1121

2016. november 9. Shíva 2. fizioterápiás kezelése elmarad! Szatmári Andrea- Csutkarozi Menedéke, korábbi  megállapodásunkat felrúgva, miszerint a kutyát örökbe fogadom, azóta sem látott, fantom befogadónak ígéri a kutyát, miután merészeltem megkérdezni, milyen összeg áll még rendelkezésre, az adományozók felajánlásaiból Shíva gyógykezelésire. Megbízható gondos gazdából, hirtelen tolvaj és gondatlan gazda lettem, aki nem viszi kezelésre a kutyát.

 

2016. november 12. Jeleztem az orvosok felé, hogy Shíva mozgása nagyon bizonytalan a kocsival, többször fel is borult. A kezelőorvosnak elmondtam, hogy Szatmári Andrea utasítását követtem, amikor Shívát kocsira raktam. A kezelőorvos továbbra sem javasolja a kocsit, műtét utáni 5-8 hetes kennelnyugalmat javasol. Hat nap múlva, 2016. november 18.-án újbóli kontroll.

szamoca_11_12

 

 

2016. november 18. Shíva gerincének röntgen vizsgálatát az Állatorvostudományi Egyetem Sebészeti Klinikáján végzik el. Megállapításra kerül, hogy Shíva gyógyulási esélye 1%!  A kutya jó fizikai és mentális állapotban van. Az orvosi vizsgálat megerősíti, hogy Shíva mozgásszervi betegsége miatt hajlamosabb a különböző betegségekre, fertőzésekre. Ezért a megfelelő higiéniai környezet elengedhetetlenül fontos. Az orvos a megkezdett fizioterápia folytatását javasolja.Ennek értelmében az Egyetemen tovább folytatódik Shíva fizioterápiás kezelése.

 

allatorvosi_egyetem_sebeszet_20161118

Shíva oltási státusza:

Többszöri kérésem ellenére sem kaptam meg Shíva Egészségügyi Könyvét. A Petvet Data nyilvántartása döbbentett rá, hogy shívát oltatlanul adta nekem örökbe Csutkarozi Menedéke-Szatmári Andrea.

2016. november 16-án pótoltuk Shíva veszettség elleni védőoltását. A rendezetlen oltási státusz miatt, 2 hét múlva Shíva, kombinált oltást fog kapni. Szatmári Andreától többször kértem Shíva egészségügyi könyvét. Andrea a kórházra, a kórház Andreára mutogatott. A tény: Shívának nem volt se oltása, se egészségügyi könyve.

oltaskonyv1

 

oltaskonyv3

 

Köszönjük mindenkinek, akik a rágalomhadjárat ellenére sem fordultak el Shívától, nem hittek Csutkarozi-Szatmári Andrea hazugságainak.