AGGASZTÓ HÍR A LEBÉNULT CONNORRÓL! ILYET MÉG SOHA NEM LÁTTUNK, SZERINTÜNK ÖNÖK SEM!

AGGASZTÓ HÍR A LEBÉNULT CONNORRÓL! ILYET MÉG SOHA NEM LÁTTUNK, SZERINTÜNK ÖNÖK SEM!

Sokáig gondolkodtunk, hogy közöljük-e a következő hírt, nem akartuk ugyanis, hogy aggódjanak,vagy megijedjenek a Connoról készült legújabb képet látván, végül olvasóink/adományozóink tisztelete, bizalma miatt úgy döntöttünk, megmutatjuk Önöknek azt a felvételt, jelen eseteben a szomorú valóságot, ami szó szerint sokkolt bennünket.

Mivel a legesélytelenebb kutyákat, beleértve a halálra ítélt gerincsérülteket menti alapítványunk, ezért nagyon sokszor kerülünk váratlanul ijesztő  helyzetekbe, ami a műtétet követő gyógyulási időszakot illeti: Connornál is hasonlóval  kell most szembenéznünk.

Connort, az elgázolt,  gerincsérült, lebénult kutyát, akit szinte az utolsó pillanatban mentettünk meg az altatástól,  hetekkel ezelőtt hoztuk el  Kiskunhalasról. A kutya a baleset következtében olyan súlyosan sérült, hogy gerince kettétört, elmozdult csigolyáit, azért, hogy a kutyának ne legyenek a későbbiekben fájdalmai, műtéti úton, 19 csavarral rögzítették. Időközben megtaláltuk Connor gazdáját is, aki miután közöltük vele, hogy kutyája lebénult, élete végéig gondozásra szorul, hallani sem akart annak visszafogadásáról, nem beszélve a drága orvosi beavatkozásokról, azonnal lemondtak róla, így gondozásunkba vettük őt.

Néhány napos kórházi megfigyelést követően, úgy nézett ki, Connor elhagyhatja a kórházat, ideiglenes befogadójához kerülhet, majd aggasztó hírt kaptunk. Connornak, a felfekvésből származóan, egy óriási lyuk tátong a hasán, egészen a mellkasáig. A férfi ökölnyi nagyságú seb több centiméter mélyen vág bele a kutya húsába, ami fájdalommal jár. Természetesen ezeket a fájdalmakat különböző a gyógyszerekkel csillapítják. Értetlenül állunk az eset előtt, nem értjük, hogyan nőtt/duzzadt ekkorára a seb, elfertőződött-e a kórházban? Nem tudjuk…csak találgatni tudunk…Egy biztos, amikor mi a kórházba szállítottuk Connort, ez a seb nem volt a kutya hasán.

Joggal tehetik fel a kérdést, nem kérdeztük-e meg a kutyát kezelő állatorvost, mi okozta a problémát. Két napi próbálkozásunk után egyik kollégámnak sikerült elérni a folyamatosan műtő kezelőorvost, aki mindössze annyit mondott: felfekvése van a kutyának, kezelik a hatalmas sebet…

Nagyon aggódunk Connorért, és reménykedünk, hogy Rozihoz hasonlóan, neki is sikerül a felépülés, ami után családhoz segíthetjük majd őt is.

 

 

20292302_285107315231489_1635913047_n

 

Desktop22