BABÉZIÓZIS: AMITŐL MINDEN KUTYABARÁT RETTEG !

BABÉZIÓZIS: AMITŐL MINDEN KUTYABARÁT RETTEG !

Zsákos Rozi halála egy új videósorozat kezdetét jelenti oldalunkon. Zsákos Rozi,akit gazdája kegyetlenül eldobott és akinek örökbefogadását egy nagyon alattomos és csúnya betegség megakadályozta, a babéziózis áldozata lett.
Rozi halála nagyon megviselt, elgondolkodtatott és cselekvésre késztetett. Ezért döntöttem úgy, a mai naptól kezdve folyamatosan lesz Állategészségügyi videó az oldalunkon, amely videókban a leggyakoribb betegségeket járjuk körbe állatorvosok segítségével és segíteni szeretnénk abban, hogy hasonló tragédia ne fordulhasson elő.
Állatvédőként hitvallásom, hogy az állatok védelme az egyik legfontosabb és legnemesebb hivatás az életünkben.Segíteni szeretnék azoknak az állatszerető embereknek, vagyis NEKTEK, akiknek ugyanolyan fontosak és meghatározóak saját állataik az életükben, mint nekem. Nem kiegészítők, nem riasztók, játékszerek, hanem Isten legcsodálatosabb teremtményei, akik tiszteletet, szeretetet és figyelő gondoskodást érdemelnek. Életünk legszebb ajándékai ők.

Az első adásban Dr. Vainer Attila a Dr. Vau állatorvosa beszél nektek a babéziózisról. Attila felkészültsége, állatszeretete -látni fogjátok-pillanattá varázsolja majd azt a 7 percet, ami a videó hossza.

Kérlek segítsétek továbbra is állatvédő munkámat egy videó megosztással, ahogyan eddig is számtalanszor tettétek. Írjátok meg véleményeiteket, témajavaslataitokat ,szerintetek milyen betegségekkel foglalkozzunk a közeljövőben.

Hozzászólások

comments